Galatasaray Sivasspor karşısında 3'te 3 peşinde

​Galatasaray Sivasspor karşısında 3'te 3 peşinde
​Galatasaray Sivasspor karşısında 3'te 3 peşinde

Süper Lig'de 3.haftanın açılış maçında Galatasaray evinde Sivasspor'u ağırlayacak. 21:45'te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yapan ve oynadığı 2 maçta aldığı 2 galibiyetle liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Süper Lig'in 3.haftasında Sivasspor ile karşılaşacak.

Igor Tudor'la müthiş bir çıkış yakalayan ve 2 haftadır oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Galatasaray, 50 bin taraftarınıın önünde bu çıkışı sürdürerek 3'te 3 yapmak istiyor. Oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Sivasspor ise Galatasaray karşısında sürpriz arayacak.

Bu akşam Türk Telekom Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray 3'te 3 peşinde

Sezona Kayserispor'u 4-1 yenerek başlayan Galatasaray ikinci maçında ise bu kez deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti. Yeni transferlerin gösterdiği performans ve üst üste alınan galibiyetler sonrası etkilenen taraftarların Sivasspor maçında tribünleri tıklım tıklım doldurması bekleniyor.

Sivasspor sürpriz peşinde

Sezona Akhisar Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Sivasspor ikinci maçında ise 3 puana uzanan taraf oldu. Yeni Malatyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Yiğidoları da 2 bin 500 taraftarın Türk Telekom Stadyumu'nda desteklemesi bekleniyor.

İki takım en son 2015-2016 sezonunda karşı karşıya geldi. Sivas'ta oynanan mücadele 2-2 sona ererken, TT Stad'ndaki maçı Galatasaray 3-1 kazanmıştı.

Feghouli dışında eksik yok

Maç öncesi sarı-kırmızılı ekipte, hafif sakatlığı bulunan yeni transfer Sofiane Feghouli dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Tudor’dan 2 maçta aynı 11

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ligin ilk 2 haftasında aynı 11’i sahaya sürdü. Hırvat teknik adamın, geride kalan Kayserispor ve Osmanlıspor müsabakalarında ilk 11’i; Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda ve Gomis’ten oluşmuştu.

Galatasaray ile Sivasspor 23. maça çıkıyor

Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig’de yarın 23. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Sivasspor’un Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonuyla başlayan rekabette geride kalan 22 maçtan 15’ini sarı-kırmızılılar, 3’ünü kırmızı-beyazlılar kazandı, 4 maç da berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray’ın 46 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi. Tarafların son kez karşılaştığı 2015-2016 sezonunda Sivas’ta yapılan müsabaka 2-2 bitti, İstanbul’da Galatasaray 3-1 kazandı.

Galatasaray evinde Sivasspor'a puan kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig’de Sivasspor’a evinde puan yitirmedi. İki ekip arasında İstanbul’da yapılan 11 lig maçında da Galatasaray galip geldi. Deplasmanda Galatasaray’dan puan alamayan Sivas ekibi, rakibine sadece 8 gol atabildi, kalesinde ise 25 gol gördü.