Galatasaray'a sürpriz teknik direktör: Basın toplantısından sonra ortaya çıktı

Galatasaray'a sürpriz teknik direktör: Basın toplantısından sonra ortaya çıktı​
Galatasaray'a sürpriz teknik direktör: Basın toplantısından sonra ortaya çıktı​

Başkan Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısında teknik direktör belirsizliğiyle ilgili çalışmalara başladık açıklamasında bulunurken, sürpriz bir ismin Galatasaray'a önerildiği ortaya çıktı.

Igor Tudor ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı merak konusu. Basında birçok teknik direktörün ismi geçerken Dursun Özbek'in düzenlediği basın toplantısının ardından sürpriz bir teknik direktörün ismi ön plana çıktı.

Dursun Özbek'in basın toplantısının ardından NTV Spor canlı yayınında, Sabah gazetesi Galatasaray Muhabiri Mehmet Özcan, Club Brugge'ün eski teknik direktörü Michel Preud'homme'un kulüp yönetimine tavsiye edildiğini bildirdi.

Son olarak 2013-2017 yılları arasında Club Brugge'ü çalıştıran 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam, o dönem UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı elemeyi başarmıştı. Club Brugge'ün başında 202 maçta görev yapan

Preud'homme, 116 galibiyet, 33 beraberlik ve 54 mağlubiyet elde etmişti. Ayrıca 2015-2016 sezonunda da Club Brugge ile lig şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

Fatih Altaylı'dan olay iddia: Galatasaray küme düşebilir