Galatasaray'da iç transfer hareketliliği

Galatasaray
Galatasaray

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray'da yönetim iç transferde harekete geçti. Okan Buruk dahil 4 isimle yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. İşte o isimler...

Galatasaray iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk ve 3 futbolcu ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Okan Buruk'a yeni sözleşme

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde 2. sırada yer alan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk ile yeni sözleşme imzalanacağı öne sürüldü.

Galatasaray yönetimi, Okan Buruk ile 1 yıllık yeni kontrat yapacak. Buruk'un yeni sözleşmeyle yıllık ücretinin 60 milyon TL'ye çıkarılacağı iddia edildi.

Boey, Abdülkerim ve Kerem'e yeni sözleşme

Öte yandan Galatasaray yönetiminin, futbolculardan Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'yla da yeni kontrat yapacağı bildirildi.

Sacha Boey'un 400 bin euroluk ücretinin 1 milyon euroya, Kerem Aktürkoğlu'nun 20 milyon TL'lik ücretinin 30 milyon TL'ye, Abdülkerim Bardakcı'nın 19 milyon 550 bin TL olan ücretinin de 30 milyon TL'ye çıkarılacağı aktarıldı.

Bunlara da göz atın: