Jason Denayer Galatasaray'da

Galatasaray Jason Denayer Transfer
Galatasaray Jason Denayer Transfer

Sarı kırmızılı ekipte bir anlaşma daha tamam, Jason Denayer Galatasaray'a geliyor. Galatasaray eski oyuncusu Jason Denayer ile kiralık olarak anlaştı.

Galatasaray iki sezon önce kiraladığı Belçikalı futbolcuyu bir kez daha kiralama konusunda Manchester City ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray, daha önce kiralık olarak kadrosunda yer alan Jason Denayer'i bir kez daha Manchester City'den kiralamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, Belçikalı oyuncu için İngiliz kulübüyle anlaşmaya vardı. Denayer'in kiralama bedeli ise 500 bin avroyken, satın alma opsiyonunun ne kadar olduğu bilinmiyor. Genç oyuncunun bu gece 00.00'da İstanbul'a gelmesi ardından ertesi gün sağlık kontrolünden geçirilip resmi imzayı atması bekleniyor.

Belçikalı stoper, geçtiğimiz günlerde Manchester City'nin kendisini takasta kullanma önerisini reddetmiş ve Galatasaray'da forma giyme isteğini belirtmişti. Denayer ile daha önce anlaşmaya varan Galatasaray yönetimiyse İngiliz kulübünden gelecek yanıtı bekliyordu. Manchester City'nin kiralık teklifine olumlu yanıt vermesiyle transfer gerçekleşmiş oldu.

Geçtiğimiz sezon, transfer döneminin son saatlerine kadar havalimanında Galatasaray'a transferini bekleyen Denayer böylelikle bir yıl gecikmeli olsa da hedefine ulaşmış oldu. 22 yaşındaki futbolcu 2015-16 sezonunda da kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymişti.