Galatasaray'dan olay paylaşım

Ümit Davala maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösteriyor.
Ümit Davala maçın hakemi Hüseyin Göçek'e tepki gösteriyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, 1-1 sona eren Atiker Konyaspor maçının ardından penaltı pozisyonuna atıfta bulundu. Sarı kırmızılı ekip, penaltı kararının yanlış olduğunu ima etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, tartışmalı penaltı kararının damga vurduğu Atiker Konyaspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na göndermede bulunan bir paylaşım yaptı.

Sarı kırmızılı ekip, 1-1 sona eren mücadelenin sona ermesinin ardından yaptığı ‘maç sonucu’ paylaşımında söz konusu penaltı pozisyonunun yakınlaştırılmış bir karesini kullandı. Kullanılan fotoğrafta kırmızı kartla oyundan atılan Serdar Aziz’in Atiker Konyasporlu Skubic’in ayağına temas etmediği görülürken, bu paylaşım TFF’ye bir gönderme olarak yorumlandı.

Görüntü, Galatasaray SK'nın resmi Twitter hesabından alınmıştır.
Görüntü, Galatasaray SK'nın resmi Twitter hesabından alınmıştır.

Öte yandan maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, ligden çekilebileceklerini ima etti. Albayrak, “Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler, biz ona göre tedbir alalım." ifadelerini kullandı.

  • "Dün akşam yağmur, çamur altında 1,5 saat idman yaptık. Gece geç saatlere kadar hoca ile çalıştık. Emeğimiz vardır. Ayda 5.5 milyon Euro futbolculara maaş ödüyoruz. Herkes elini vicdanına koyacak. Yazıktır Galatasaray’a. Biz 3 gün sonra Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova maçına bu moralle mi, bu haksızlıkla mı gideceğiz? Bu ligde oynamamızı istemiyorlarsa açık açık söylesinler, biz ona göre tedbir alalım."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🧐 Otoriteler hemfikir: Pozisyon penaltı değil.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()