Galatasaray'dan sürpriz transfer: 18 yaşındaki yıldız adayıyla sözleşme imzalandı

​Galatasaray'dan sürpriz transfer: 18 yaşındaki yıldız adayıyla sözleşme imzalandı
​Galatasaray'dan sürpriz transfer: 18 yaşındaki yıldız adayıyla sözleşme imzalandı

Transfer döneminde neredeyse kadrosunun tamamını yenileyen Galatasaray transfere devam ediyor. Sarı kırmızılı takım sezon başından beri U19 takımıyla antrenmanlara çıkan 18 yaşındaki Nijeryalı forvet Sunday Alimi ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray transfer dönemi bitmesine rağmen dur durak bilmiyor. Sezon başında yaptığı transferlerle yepyeni bir takım oluşturan sarı-kırmızılı ekip, sürpriz bir transfere daha imza attı.

Sezon başında Nijerya'dan gelen ve seçmelerde başarılı olmasının ardından Galatasaray U19 takımı ile antrenmanlara çıkan 18 yaşındaki genç forvet Sunday Alimi ile resmi sözleşme imzalandı. Gösterdiği performansla altyapı hocalarının ve Tudor'un onayını alan yıldız forvet adayı kendisini resmi olarak Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza attı.

18 YAŞINA BASINCA SÖZLEŞME İMZALANADI

Galatasaray'ın daha önce sözleşme imzalamak istediği ancak 18 yaşından küçük olması nedeniyle kadrosuna katamadığı futbolcu U19 takımı ile antrenmanlara devam etmişti. 7 Ekim tarihinde 18 yaşına basan futbolcunun lisansı dün Galatasaray Kulübü tarafından çıkartıldı.

Daha önce ülkesinin takımı Lobi Stars'da forma giyen Sunday Alimi ile Tudor'un da onay vermesinin ardından sözleşme imzalandı.