Galatasaray'ın Belhanda planı ortaya çıktı: Menajeri söz vermiş

​Galatasaray'ın Belhanda planı ortaya çıktı: Menajeri söz vermiş
​Galatasaray'ın Belhanda planı ortaya çıktı: Menajeri söz vermiş

Belhanda'nın maliyetinin eleştirilmemesi gerektiğini düşünen Dursun Özbek'in Belhanda'yı daha yüksek bir bir bonservis bedeliyle satmak için menajerinden bir söz aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde 8 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Belhanda'yla ilgili farklı bir planı olduğu ortaya çıktı.

Bu anlamda Faslı yıldızın menajeri Makram Naceur'den önemli bir söz alan yönetimin Belhanda'dan kar etme planları yaptığı öğrenildi. Naceur'un Galatasaray yönetimine; "Siz Belhanda’yı Şampiyonlar Ligi’nde oynatın, birkaç maç iyi performans sergilemesi halinde aldığınızın en az iki katına onu Katar kulüplerine satarım" dediği öğrenildi.

Başkan Dursun Özbek'in sürekli vurguladığı "yaptığımız transferler bize para kazandıracak" açıklamasının altında yatan nedenlerinden birinin de bu söz olduğu anlaşıldı. Sonuç olarak Galatasaray'ın Belhanda'ya proje transferi olarak baktığı, Katar ve Çin'den gelen muhtemel teklifler dahilinde kulübün kasasına 15-20 milyon Euro kazandırmayı planladığı öğrenildi.

TAM OLARAK KENDİNİ GÖSTEREMEDİ

Belhanda, Galatasaray formasıyla ligin ilk 4 haftasında 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Özellikle duran topları çok tehlikeli kullanan Faslı futbolcu, bu performansına karşılık henüz taraftarla beklediği iletişimi kurabilmiş değil. Sneiijder’in 10 numaralı formasını sırtına geçiren Belhanda’nın daha fazla sorumluluk alması gerektiği düşünülüyor.