Galatasaray'ın 'yeni' Gerrard'ını açıkladı!

Mehmet Demirkol Tolga Ciğerci Gerrard
Mehmet Demirkol Tolga Ciğerci Gerrard

Galatasaray forması altında kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Tolga Ciğerci her hafta göz dolduruyor. Mehmet Demirkol, başarılı oyuncu için Khedira benzetmesinden sonra Steven Gerrard benzetmesinde bulundu.

NTV Spor ekranlarının sevilen yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray – Demir Grup Sivasspor maçının oynandığı sırada çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Orta sahası yeni bir kimliğe bürünen sarı kırmızılı ekipte kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Tolga Ciğerci’yi öven Mehmet Demirkol, başarılı futbolcu için Steven Gerrard benzetmesi yaptı. Mehmet Demirkol, geçtiğimiz hafta oynanan Osmanlıspor maçının ardından da, “Omurgayı doğru kurunca Tolga'nin içinden Khedira çıktı. Bravo!” ifadelerini kullanmıştı.

Tolga Ciğerci'nin 71. dakikada attığı şık gol Steven Gerrard'ın meşhur gollerini hatırlattı.
Tolga Ciğerci'nin 71. dakikada attığı şık gol Steven Gerrard'ın meşhur gollerini hatırlattı.

Demir Grup Sivasspor karşısında elde edilen 3-0’lık galibiyetin mimarlarından olan Tolga Ciğerci, rakip filelere gönderdiği 2 golle gecenin yıldızı oldu.

Bu sezon attığı gol sayısını 4’e yükselten başarılı isim, böylece kariyeri boyunca bu sezona kadar attığı gol sayısını da yakalamış oldu.