Göksel Gümüşdağ Arda Turan'ı bu sözlerle ikna etti

Göksel Gümüşdağ
Göksel Gümüşdağ

Barcelona'da Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Arda Turan arasında yapılan görüşmenin detayları açığa çıktı.

Başakşehir-Arda Turan transferinde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dün Barcelona'da Arda Turan ile öğle yemeği yiyen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve beraberindeki yöneticilerin Arda Turan'ı hangi sözlerle ikna ettiği ortaya çıktı.

Habertürk'te yer alan habere göre; Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Arda Turan'a, "Biz senin için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Peki sen tarih yazmaya var mısın Arda?" sözleriyle teklif sunduğu, Arda Turan'ın da; "Ben bu mücadelede bir nefer olarak yer alacağım. Güveninizi boşa çıkarmayacağım." cevabını verdiği öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR'E GELEN PİŞMAN OLMAZ

Arda Turan'a Başakşehir'deki aile ortamını anlatan Başkan Gümüşdağ, Başakşehir'e gelen hiçbir ismin pişman olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

  • "Biz senin için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Peki sen tarih yazmaya var mısın Arda? Buraya kimler geldi, şimdi ne durumda. Bitti denilen Adebayor geldi, bak ne oldu.Volkan Babacan ikinci ligdeydi. Hepsi ikinci baharını yaşıyor."

BEN BU MÜCADELEDE BİR NEFER OLARAK VAR OLACAĞIM

Arda Turan'ın Göksel Gümüşdağ'ın bu sözlerinden etkilenerek, "Ben bu mücadelede bir nefer olarak var olacağım" cevabını verdiği öğrenildi.