Hakan Balta'dan flaş karar: Sezon sonu futbolu bırakacak

​Hakan Balta'dan flaş karar: Sezon sonu futbolu bırakacak
​Hakan Balta'dan flaş karar: Sezon sonu futbolu bırakacak

Sezon başında Teknik Direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Hakan Balta, birçok kulüpten teklif gelmesine rağmen Galatasaray'dan ayrılmamayı ve sezon sonu futbolu bırakmayı düşünüyor.

Sezon başında kadro dışı bırakılan Hakan Balta kariyeriyle ilgili kararını verdi.

Habertürk'ün haberine göre; uzun bir süredir kadro dışı olan ve kendisine birçok kulüpten transfer teklifi gelen Hakan Balta, Galatasaray'da kalmaya ve sezon sonunda futbolu bırakmaya karar verdi. Bu sezon yepyeni bir takım kuran sarı-kırmızılı ekipte hiçbir maçta kadroya giremeyen Hakan Balta, devre arasında birçok teklif olmasına karşın takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Göztepe, Bursaspor ve Antalyaspor'un talip olduğu tecrübeli savunma oyuncusunun, bu tekliflere rağmen takımdan ayrılmayı düşünmediği ve Galatasaray'da futbolu bırakmak istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı kulüpten 1 milyon 250 bin Euro'luk alacağı olan Hakan Balta'nın, sezon sonu bu parayı da almayı planladığı öğrenildi.

10 SEZONDUR GALATASARAY'DA

Futbol kariyerine Almanya'da başlayan Hakan Balta, 2003 yılında Hertha Berlin'in B takımında görev yaparken Manisaspor'a transfer oldu. 2007-2008 sezonun 4'üncü haftasında oynanan ve 2-2'lik beraberlikle biten Manisaspor - Galatasaray maçından sonra transferin son saatlerinde sarı-kırmızılı takıma transfer olan tecrübeli oyuncu, 10 sezondur Galatasaray’ın başarısı için ter döküyor.

Galatasaray formasıyla 332 maçta görev yapan Hakan Balta, bu maçlarda 13 gol, 14 asiste imza attı. Hakan Balta 50 kez de A Milli Takım forması giydi.