İtalyan basını açıkladı: Asamoah Temmuz'da Galatasaray'da

Kwadwo Asamoah
Kwadwo Asamoah

İtalyan basınına göre Galatasaray, Juventus ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek Asamoah ile söz kesti. Başarılı oyuncu 1 Temmuz'da Galataasaray ile sözleşme imzalayacak.

İtalyan basını, sol bek sorununu Inter'den kiraladığı Nagatomo ile geçici olarak çözüme kavuşturan Galatasaray'ın Asamoah'a sezon sonunda kavuşacağını iddia etti.

Basında yer alan haberlere göre; Galatasaray, Juventus ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Asamoah ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı. Cim Bom böylece, 1 Temmuz itibariyle 29 yaşındaki futbolcuyla bonservis bedeli olmaksızın mukavele imzalayabilecek.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Asamoah'ın menajeri Pastorello'nun Ajansspor'da yer alan açıklamasında şunlar dile getirdi:

  • "Juventus sözleşme yenilemek istiyor, ama şu ana kadar yeni sözleşme yapmadık. Asamoah için her şey olabilir. Yazın göreceğiz. Asamoah Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu düşünüyor. Elbette ki saygı duyuyor. Galatasaray dünyaca tanınan bir kulüp. Asamoah elbette ki çok şey biliyor. Bakalım yazın ne olacak."

ROMA VE INTER DE PEŞİNDE

Asamoah'ı Galatasaray'ın yanı sıra Inter ve Roma'nın da istediği öğrenildi. İki dev kulüp de, Asamoah'ın Juventus ile ilişkisini kesmesinin ardından girişimlere başlayacak. Galatasaray ise böylesi karmaşık bir trafiğe girmeden işi menajer Pastorello vasıtasıyla bitirmeye hazırlanıyor.