Liverpool'da Salah çılgınlığı: Müslüman olacağım!

​Liverpool'da Salah çılgınlığı: Müslüman olacağım!
​Liverpool'da Salah çılgınlığı: Müslüman olacağım!

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Liverpool deplasmanda Porto'yu 5-0 mağlup ederek tur için büyük avantaj sağladı. Liverpool deplasmanda galibiyete ulaşırken, takımlarını desteklemek için gelen az sayıdaki Liverpool taraftarı da ilginç bir tezahüratın altına imza attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İngiliz ekibi Liverpool, Portekiz deplasmanında Porto’yu 5-0 mağlup ederek tur için büyük avantaj yakaladı. Deplasmana takımlarını desteklemek için gelen az sayıdaki Liverpool taraftarınınSalah için yaptığı beste, sosyal medyada olay oldu.

Porto ile Liverpool Estadio do Dragao’da karşı karşıya geldi. Mücadeleye etkili başlayan İngiliz ekibi, 25. dakikada Sadio Mane ile 1-0 öne geçti. 29. dakikada Salah farkı 2’ye çıkarırken, ilk yarı Liverpool’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da konuk takım etkili oldu. Mane 53 ve 85. dakikada, Salah da 69. dakikada fileleri havalandırdı. Böylece Liverpool sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla İngiliz ekibi tur için büyük avantaj elde etti. İki takım arasında oynanacak rövanş mücadelesi 6 Mart’taAnfield Road’da oynanacak.

"BÖYLE DEVAM EDERSE BEN DE MÜSLÜMAN OLURUM"

Liverpool, Porto'yu deplasmanda farklı bir skorla geçtiği maçta, rakip ağları 2 kez havalandıran Salah için bir tezahürat hazırlayan Liverpool taraftarı, Mısırlı oyuncunun bu performansını devam ettirmesini dileyip "Böyle gol atmaya devam ederse ben de müslüman olurum" sözlerini bestesinde kullandı.

  • Bu sezon çıktığı 36 resmi maçta 30 gol atıp 10 da asist yapan Mısırlı yıldız, Liverpool taraftarlarının gönlünde taht kurmuş durumda. Premier Lig'de 26 maça çıkıp 22 gol, 8 asist ile oynayan 25 yaşındaki Salah, Şampiyonlar Ligi'nde 7 maçta 6 gol, 2 asistle mücadele etti.