Loris Karius'tan inanılmaz kurtarış

Loris Karius
Loris Karius

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile karşılaşan Beşiktaş'ta Loris Karius ilk yarıda yaptığı hareketle siyah beyazlı taraftarın takdirini topladı. Maçın hemen başında etkili gelen Bursaspor’un mutlak gol pozisyonunda zamanında müdahale eden Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius, çok kritik bir kurtarışa imza atarak kalesini gole kapadı.

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Beşiktaş deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Rakibine 10 maçtır kaybetmeyen siyah beyazlılar Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yenilmesiyle zirve yarışında 9 puanlık bir sınav veriyor. Maçın hemen başında etkili gelen Bursaspor, mutlak gol şansını zamanında müdahele eden Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius çok kratik bir kurtarışa imza atarak kalesini gole kapadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin yenilmesiyle zirve yarışında 9 puanlık bir sınav veren Beşiktaş, ligin 4. haftasında Bursaspor‘a konuk oldu. Bursaspor maçın 10. dakikasında çok etkili geldi, Stancu’nun ara pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Lima bomboş pozisyonda vuruşunu yaptı. Açıyı iyi daraltan Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius kritik bir hamleyle mutlak golü önleyerek taraftarlardan büyük alkış aldı.

  • Karius, Bursaspor - Beşiktaş karşılaşması ile siyah beyazlı formayla ilk kez sahaya çıkmış oldu.