Mehmet Demirkol: Lucescu'nun kafa gitmiş, hemen kovulmalı

Mehmet Demirkol: Lucescu'nun kafa gitmiş, hemen kovulmalı
Mehmet Demirkol: Lucescu'nun kafa gitmiş, hemen kovulmalı

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun geçtiğimiz günlerde verdiği röportaja tepki yapıyor. Mehmet Demirkol, Lucescu hakkında sert ve ağır eleştiriler yaptı.

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Spor Servisi isimli programda Milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu’nun İtalyan basınına verdiği röportajı eleştirdi.

Rumen teknik adamın hemen görevine son verilmesi gerektiğini söyleyen Mehmet Demirkol, ağır ifadeler kullandı. Demirkol, Lucescu’nun Rumenliğinden utandığını ve kendisini İtalyan gibi hissettiğini söyledi.

Mehmet Demirkol’un en sert yorumu ise, “Kusura bakmasın ama bu adamın kafası gitmiş” oldu. Demirkol'un bu sözleri sosyal medyada ses getirdi.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Mehmet Demirkol’un Lucescuyla ilgili açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • “Bu adam çok iyi teknik direktör ama kusura bakmasın. Kafa gitmiş. Bu adam kendisini İtalyan hisseden, İtalyan olmak isteyen ve Rumenliğinden utanan bir adam. Bugün hemen bu adamın görevine son verilmeli. Türkiye Futbol Federasyonu derhal Mircea Lucescu'nun görevine son vermeli. Türkiye'den böyle bahsedemezsin. Şu anda istifa etmek zorunda.”