Mehmet Demirkol'dan Cocu yorumu: Yanlış, Kocaman'ı tercih ederdim

Mehmet Demirkol
Mehmet Demirkol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu'ya ilk eleştiri Mehmet Demirkol'dan geldi. Demirkol, Hollandalı çalıştırıcının doğru tercih olmadığını söyledi.

Sevilen spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’nin yeni teknik patronu Phillip Cocu hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Ali Koç’un ilk icraatını eleştirmek istemediğini hatırlatarak sözlerine başlayan Demirkol, Cocu’nun sarı lacivertli ekip için doğru tercih olmadığını belirtti. Demirkol, Cocu’nun Mehmet Topal ve Volkan Demirel ile anlaşamayacağını savundu.

Mehmet Demirkol, Hollandalı teknik adam yerine Aykut Kocaman’ı tercih edeceğini söyledi.

Mehmet Demirkol'un Cocu hakkındaki değerlendirmelerinin tamamı:

  • "Philipp Cocu olmaz. Bu adam hayatında (futbolcu ve teknik direktör olarak) İspanya ve Hollanda dışında çalışmamış. Türkiye’ye direkt Hollanda’dan gelen %1 ihtimalle başarılı oluyor, İspanya’dan gelen hiç başarılı olamıyor. Ali Koç'un ilk icraatini eleştirmek istemem ama Cocu hamlesini doğru bulmuyorum. Fenerbahçe’nin Cocu hamlesini doğru bulmuyorum. Cocu ile Mehmet Topal ve Volkan Demirel anlaşamaz. Yanlış bir tercih olur. Cocu, Türkiye şartları ile uyumlu değil. 4-3-3 oynatacak filan. Cocu'ysa eğer ben Aykut Kocaman'ı tercih ederdim. Philipp Cocu, Fenerbahçe'ye olmaz. Bu adam hayatında futbolcu ve hoca olarak İspanya ve Hollanda dışında çalışmamış."