Mustafa Denizli eski takımına geri dönüyor: Çaykur Rizespor teklif yapacak

​Mustafa Denizli Süper Lig'e geri dönüyor: Çaykur Rizespor teklif yapacak
​Mustafa Denizli Süper Lig'e geri dönüyor: Çaykur Rizespor teklif yapacak

Çaykur Rizespor, Hikmet Karaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mustafa Denizli'yi getirmeyi planlıyor. Rizespor yönetimi, daha önce Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran tecrübeli teknik adama teklif yapacak.

Çaykur Rizespor, PTT 1. Lig'e çok iyi başlamış ilk 4 haftada puan kaybetmemişti. Ancak son 3 haftadasadece 1 puan alabilen Çaykur Rizespor'da fatura teknik direktör Hikmet Karaman'a kesildi ve tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı.

Futbolcu ve yöneticilerle vedalaşan Hikmet Karaman takımdan ayrıldı.

KÖTÜ GİDİŞATIN FATURASI HİKMET KARAMAN'A KESİLDİ

Çaykur Rizespor'da 1998-1999 sezonunda görev alan ve Play-Off finalini kaybeden Hikmet Karaman, Yeşil-Mavili takıma 2002-2003 sezonunda yeniden dönmüş ve Rizespor'u Süper Lig'e taşımıştı. Karaman, ligde 19'uncu hafta sonunda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti. 2014 yılının Aralık ayında yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Karaman ile Çaykur Rizespor geçen sezon Süper Lig'e veda etmişti. Bu sezon TFF 1'inci Lig'e ilk 4 maçta 4 galibiyet alarak başlayan yeşil mavililer oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı.

YÖNETİM İLE MUSTAFA DENİZLİ BUGÜN GÖRÜŞECEK

Çaykur Rizespor yönetimi bugün tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile görüşecek. 2012-2013 sezonunda Rizespor'u Süper Lig'e taşıyan Mustafa Denizli Karadeniz ekibiyle tekrar çalışmaya sıcak bakıyor.

  • Sizce Mustafa Denizli tekrar teknik direktörlüğe geri dönmeli mi? Mustafa Denizli Çaykur Rizespor için doğru tercih mi?