Negredo, Ali Palabıyık'a veryansın etti

Negredo: Hakem de bize ayak uydurdu
Negredo: Hakem de bize ayak uydurdu

Fenerbahçe’nin taraftar baskısı ve sert müdahaleleriyle oyunu gerginleştirdiğini söyleyen İspanyol forvet, “Rakip oyun oynamaya değil, sanki kavgaya çıkmış gibiydi. Hakem de bu gerginliğe ayak uydurdu. Ama biz de Fenerbahçe’ye uyduk, sakin olamadık” diye konuştu.

Beşiktaş’ın tartışılan kararlarla Fenerbahçe’ye yenilmesi camiada büyük bir üzüntüye neden olurken, siyah beyazlı formayla ilk kez sarı lacivertlilere karşı boy gösteren yeni tranferler, 90 dakika boyunca çıkan olayların şaşkınlığını yaşadı.

58. dakikada oyuna giren Alvaro Negredo da maç sırasında çıkan olaylara ve garip gelişmelere anlam veremeyenlerden biriydi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Negredo da derbinin gergin havasına ayak uydurdu.
Beşiktaş'ın yeni transferi Negredo da derbinin gergin havasına ayak uydurdu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki golcü, Fenerbahçe’nin oyunu kasıtlı gerginleştirdiğini söyledi.

Negredo, “Rakip oyun oynamaya değil, sanki kavgaya çıkmış gibiydi. Hakem de bu gerginliğe iyi ayak uydurdu. kırmızı kartlarını rahat çıkardı" diyerek maç içinde yaşanılan durumu aktarmaya çalıştı.

Rakiplerinin oyunu sertleştirmeye çalıştığını vurgulayan Negredo, "Ama özeleştiri yapmak gerekirse biz de Fenerbahçe’ye uyduk, sakin olamadık. Sakin kalsaydık böyle bir sonuç çıkmazdı” sözleriyle kendilerinin de hatalı olduğunu belirtti.

"Gol sayılsa maç bizimdi"

Sahaya girdikten sonra Beşiktaş’ın oyununa hareketlilik katan Negredo, Ryan Babel’in golünde asist yapmış, kendi attığı gol de ofsayt nedeniyle sayılmamıştı.

Negredo'nun ofsayt gerekçesiyle iptal edilen nizami golü.
Negredo'nun ofsayt gerekçesiyle iptal edilen nizami golü.

Çaldığı düdüklerle maça damga vuran hakem Ali Palabıyık’ın kararlarına en çok tepki gösteren futbolcuların başında gelen Negredo, “Öncelikle şunu söylemem gerek... Attığım nizami gol nasıl iptal oldu, anlamış değilim"

"Belki burada orta hakem suçlu değil. Hatalı olan yardımcı ama orta hakem bile çözebilirdi. O gol sayılsa biz bu maçı alırdık” derken golün sayılmamasının maçın kaderine etki ettiğine değindi.

Kaynak: Habertürk