Neymar için 250 milyon avroluk çılgın teklif!

​Neymar için 250 milyon avroluk çılgın teklif!
​Neymar için 250 milyon avroluk çılgın teklif!

İspanya basınında 'Yok artık!' dedirtecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Real Madrid Başkanı Perez, Neymar'ın babasıyla görüşmede 250 milyon avro ödemeye hazır olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 222 milyon avroluk rekor bonservis bedeli ile Barcelona'dan PSG'ye giden Neymar hakkında İspanya'da şaşırtan bir iddia ileri sürüldü.

İspanya'da yayın yapan Diario Gol isimli internet sitesi, Real Madrid Başkanı Perez'in,Neymar'ı Real Madrid kadrosuna katmak için oyuncunun babasıyla gizli bir görüşme yaptığını iddia etti.

DUDAK UÇUKLATAN TEKLİF!

Perez'in yıldız oyuncunun babasıyla yediği akşam yemeğinin ana gündem maddesinin, Neymar'ın eflatun-beyazlı kulübe transferi olduğu belirtilirken iddiaya göre görüşmede konuşulan meblağ ise 250 milyon avroydu.

Buna göre Madrid ekibi, Neymar'ı kadrosuna katmak için Paris kulübüne 250 milyon avroluk rekor bir bonservis bedeli ödemeye hazır. Haberde ayrıca Neymar'ın Perez'e Real Madrid'e gidebilmek için PSG başkanı Nasser Al- Khelaifi'ye her türlü baskıyı yapma sözü verdiği de yazıldı.