Oğuzhan hakkında Fikret Orman'dan açıklama geldi

​Oğuzhan hakkında Fikret Orman'dan açıklama geldi
​Oğuzhan hakkında Fikret Orman'dan açıklama geldi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesiyle ilgili iddialara açıklık getirdi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş'ın şampiyonluğu hak eden bir kadrosunun bulunduğunu belirten Orman, “Beşiktaş'ın bu kadrosunun şampiyon olması lazım, bundan sonra daha az puan kaybı yapacağız. Benden çıkmayan bazı ifadeler var, küçük takımlar ifadesini hiçbir rakibimiz için kullanmadım" dedi.

“Yapılmayanı, yaptık”

Görev süresi boyunca Beşiktaş'a ciddi yatırımlar yaptıklarının altını çizen Orman, "5. senemizdeyiz. 109 senede yapılandan daha fazla yatırım yaptık. Tabii ki bu yatırımların şampiyonlukla taçlanması lazım, hedefimiz bu" diye konuştu.

“Beşiktaş’ın iç problemleri”

Transfer çalışması hakkında ise başkan Orman, "Şu anda gündem olmadığı için transfere yöneliyorsunuz, Beşiktaş'ın gündeminde o, bu, şu, Talisca değil. Bunlar, Beşiktaş'ın iç problemleri ve kamuoyuyla paylaşmak istemediğimiz şeyler. Talisca da bir atağımız olabilir mi, olabilir. Zaten bunun sinyallerini verdik. Oğuzhan, önümüzdeki sezonun transferleri... Şu anda gündemimiz şampiyonluk ve lig. Taraftarımızı, takımımızın arkasında olmaya yönlendirelim" dedi.