Olcay Şahan: Özür dilemedim

"Özür dilemedim"
"Özür dilemedim"

Trabzonspor formasıyla dün eski takımı Beşiktaş gol atan Olcay Şahan, golden sonra yaptığın hareketi 'Özür dilemek' için yapmadığını ifade etti.

Beşiktaş'ın sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldığı maçta eski takımına karşı bir gol kaydeden Olcay Şahan, gol sonrası yaptığı hareketin, 'Özür dilemek' için yapmadığını açıkladı.

Olcay Şahan'ın konuyla ilgili açıklaması:
Çekişmeli bir maç oldu. Golden sonda elimi kaldırarak yapmak istediğimi şey 'özür dilemek anlamına' gelmiyor. Ben sadece saygısızlık yapmak istemedim. Beşiktaş'ın ekmeğini yedim. Yıllarca formasını giydim. Beşiktaş kulübü bana çok şey kazandırdı. O nedenle duyduğum saygıyı ifade etmek istedim. Trabzonspor'un futbolcusu olduğum için de takımım adına elimden geleni yaptım. Beşiktaş taraftarının bana olan sevgisini göstermesi de beni ayrıca mutlu etti.
Olcay Şahan'ın konuyla ilgili açıklaması: Çekişmeli bir maç oldu. Golden sonda elimi kaldırarak yapmak istediğimi şey 'özür dilemek anlamına' gelmiyor. Ben sadece saygısızlık yapmak istemedim. Beşiktaş'ın ekmeğini yedim. Yıllarca formasını giydim. Beşiktaş kulübü bana çok şey kazandırdı. O nedenle duyduğum saygıyı ifade etmek istedim. Trabzonspor'un futbolcusu olduğum için de takımım adına elimden geleni yaptım. Beşiktaş taraftarının bana olan sevgisini göstermesi de beni ayrıca mutlu etti.