Ozan Tufan Sneijder'in yanına gidiyor

Ozan Tufan
Ozan Tufan

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Ozan Tufan'a geçtiğimiz günlerde Sneijderi'in transfer olduğu ve Bülent Uygun'un teknik direktörlüğünü yaptığı Al Gharafa'nın talip olduğu öğrenildi.

Bülent Uygun'u teknik direktörlüğe getiren ve geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın eski Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i renklerine bağlayan Katar ekibi Al Gharafa, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Ozan Tufan'a talip oldu.

Fenerbahçe'de kamp kadrosuna alınmayan ve kendisine kulüp bulması istenen Ozan Tufan hakkında NtvSpor'a konuşan Al Gharafa teknik direktörü Bülent Uygun şu ifadeleri kullandı:

  • "Ozan Tufan transfer listemizdeki futbolculardan biri. Kendisini kadroya katmak isteriz. Görüşmelerle ben ilgilenmiyorum. Yönetimimiz yürütüyor."

La Liga'da forma giymek isteyen ve İspanya'dan birkaç takımla temas halinde olan Ozan Tufan'ın bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Ozan Tufan ve Robin van Persie, teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda kamp kadrosunun dışında bırakılmıştı. Takımdan gönderilmek istenen Hollandalı futbolcu da kulüpten sözleşme sonuna kadar alacaklarını tahsil etmek için pazarlıklarını sürdürüyor.