Rıdvan Dilmen'den deprem gibi iki iddia!

Rıdvan Dilmen
Rıdvan Dilmen

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Akhisar maçının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Futbol kamuoyu karıştı...

Spor Toto Süper Lig 7. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Akhisarspor karşı karşıya geldi.

Bülent Yıldırım’ın son bölümlerdeki tartışmalı kararlarının damga vurduğu maçtan galibiyetle ayrılan taraf, 1-0’lık skorla Akhisarspor oldu.

Zorlu deplasmanda 9 kişi kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından hem Beşiktaş camiasını hem de hakem Bülent Yıldırım’ı topa tutarken, Rıdvan Dilmen’in hedefi de Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu oldu.

NTV Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında Yıldırım Demirören ve yönetimini sert ifadelerle eleştiren Rıdvan Dilmen, “TFF artık meşruluğunu yitirmiştir. Holdinglerinize dönün” ifadelerini kullandı.

Deneyimli yorumcu ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nu rapor değiştirmek ve evrakta sahtecilik suçlarıyla itham etti ve ‘Yalansa mahkemeye versinler” dedi.

Dilmen son olarak, yayıncı kuruluşların özet görüntülere müdahale ederek, cezaların seyrini değiştirdiğini öne sürdü.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının tamamı şu şekilde:
Akhisar genelde içeride Fenerbahçe'yi yeniyor. Yine yendi. Fenerbahçe pozisyona giremedi. Aykut Kocaman, 'Bizi Beşiktaş maçını kazandığımıza pişman ettiler' demişti. MHK de ne yaptı? Öyle bir hakem atayım ki dedi..MHK dedi ki 'En yaşlı, en tecrübeli hakemi yollayayım ki maçı yönetmesin 'idare etsin' dedi. Fenerbahçe kazandığı zaman lige dahil edilen takım olur. Kaybettiği zaman kötü oynayan takım olur. Aykut Kocaman'ı eleştireceğiz tamam da 1 haftadır Ali Palabıyık üzerinden giden Fenerbahçe var. "Hafta boyunca öyle bir baskı oldu ki, hakem "aman Fenerbahçe lehine bi hata yapmayayım" dedi. Fenerbahçe yenildi ya. Şimdi herkes rahatlamıştır. Şimdi bakalım komplo teorileri yapacaklar mı? kadar zıvanadan çıktılar ki o kadar zıvanadan çıktılar! Göze soka soka soka... Geçen sezon ne Fenerbahçe devredeydi, ne Galatasaray devredeydi. Süt liman gidiyordu her şey... Türk futbolunda adalet yok, şeffaflık yok, raporlar değişir. Tüm sorumlusu TFF. İftira atıyorsam şikayet etsinler, Çağlayan şurası" TFF, artık meşruluğunu kaybetmiştir. Bence Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın arkasında. Ama bırakın oyun sahada oynansın. Kurallara uyacaksın. Uymazsan, böyle bir hakem gelir, hiç alakası yokken bir gol yaratır, Ozan'a faul yapılıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde herkes, 'Aykut Kocaman kötüydü, Ozan kötüydü, Valbuena herkese çalım atmaya çalışıyor' yazacak. Hani beIN Sports'un projesi ne oldu? O kadar zıvanadan çıktılar ki... Seviyorum çocuğu ama, Volkan Babacan için görüntüde var, vurmadı dediniz ya... Ne biçim memleket burası kardeşim. Türk futbolunda adalet yok, şeffaflık yok, raporlar değişir. Tüm sorumlusu TFF. İftira atıyorsam şikayet etsinler!
Rıdvan Dilmen'in açıklamalarının tamamı şu şekilde: Akhisar genelde içeride Fenerbahçe'yi yeniyor. Yine yendi. Fenerbahçe pozisyona giremedi. Aykut Kocaman, 'Bizi Beşiktaş maçını kazandığımıza pişman ettiler' demişti. MHK de ne yaptı? Öyle bir hakem atayım ki dedi..MHK dedi ki 'En yaşlı, en tecrübeli hakemi yollayayım ki maçı yönetmesin 'idare etsin' dedi. Fenerbahçe kazandığı zaman lige dahil edilen takım olur. Kaybettiği zaman kötü oynayan takım olur. Aykut Kocaman'ı eleştireceğiz tamam da 1 haftadır Ali Palabıyık üzerinden giden Fenerbahçe var. "Hafta boyunca öyle bir baskı oldu ki, hakem "aman Fenerbahçe lehine bi hata yapmayayım" dedi. Fenerbahçe yenildi ya. Şimdi herkes rahatlamıştır. Şimdi bakalım komplo teorileri yapacaklar mı? kadar zıvanadan çıktılar ki o kadar zıvanadan çıktılar! Göze soka soka soka... Geçen sezon ne Fenerbahçe devredeydi, ne Galatasaray devredeydi. Süt liman gidiyordu her şey... Türk futbolunda adalet yok, şeffaflık yok, raporlar değişir. Tüm sorumlusu TFF. İftira atıyorsam şikayet etsinler, Çağlayan şurası" TFF, artık meşruluğunu kaybetmiştir. Bence Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın arkasında. Ama bırakın oyun sahada oynansın. Kurallara uyacaksın. Uymazsan, böyle bir hakem gelir, hiç alakası yokken bir gol yaratır, Ozan'a faul yapılıyor. Türkiye Cumhuriyeti'nde herkes, 'Aykut Kocaman kötüydü, Ozan kötüydü, Valbuena herkese çalım atmaya çalışıyor' yazacak. Hani beIN Sports'un projesi ne oldu? O kadar zıvanadan çıktılar ki... Seviyorum çocuğu ama, Volkan Babacan için görüntüde var, vurmadı dediniz ya... Ne biçim memleket burası kardeşim. Türk futbolunda adalet yok, şeffaflık yok, raporlar değişir. Tüm sorumlusu TFF. İftira atıyorsam şikayet etsinler!