Ronaldo'nun intikam maçı!

​Ronaldo'nun intikam maçı!
​Ronaldo'nun intikam maçı!

İspanya süper kupası maçında Barcelona ve Real Madrid, Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Real Madrid, El Clasico'nun ilk maçında ezeli rakibi Barcelona'yı 3-1 mağlup etti.

La Liga şampiyonu Real madrid ile Kral kupası sahibi Barcelona, Camp Nou'da karşı karşıya geldi. Maçı 3-1'lik sonuçla kazanan Real madrid, Barcelona'yı adeta bozguna uğrattı.

Barcelona, Santiago Bernabeu'da Real Madrid'i 3-2 yıktığı maçta Lionel Messi rüzgarı esmiş ve adeta Real Madrid kendi sahasında ezilmişti. Messi attığı gol sonrası Real Madrid taraftarına formasını göstermiş ve tüm dünya gündemine oturmuştu.

Sıra Süper kupa maçına geldiğinde Ronaldo'nun kafasındaki tek şey intikamdı. Yedek başladığı maçın 58. dakikasında Benzema'nın yerine oyuna dahil olan Cristiano Ronaldo, 80. dakikada atığı mükemmel golle takımını 2-1 öne geçirdi ve Lionel Messi'ye adeta göndermede bulundu.

Golden iki dakika sonra kırmızı kart gören Ronaldo için maça damga vurmak yeterli oldu. Kırmızı kart görse de istediğini yapabildi ve "Ben Buradayım" mesajını tüm dünyaya duyurdu.