Salih Uçan'dan nefis frikik: Füzesiyle avladı

Salih Uçan frikik
Salih Uçan frikik

Sion forması giyen eski Fenerbahçeli Salih Uçan, Lugano maçında kariyerinin en güzel gollerinden birine imza attı. Frikikten adeta ateş eden Salih Uçan, izleyenleri mest etti ve 'hayatının golünü attı' yorumları yapıldı.

İsviçre Süper Lig 12. hafta maçında FC Sion ile Lugano karşı karşıya geldi. Maça damga vuran isim eski Fenerbahçeli Salih Uçan oldu.

Tourbillon Stadı’nda oynanan ve İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Stephan Klossner’in düdük çaldığı müsabaka 2-2 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi Sion’un gollerini 10. dakikada Salih Uçan ve 71. dakikada Da Cunha kaydederken, konuk takım Lugano’nun sayıları ise 8. dakika Carlinhos ve 86. dakikada Davide Mariani’den geldi.

Sion formasıyla 5 maça çıkan Salih Uçan, ilk golünü attı.
Sion formasıyla 5 maça çıkan Salih Uçan, ilk golünü attı.

Alınan bu sonucun ardından Sion puanını 13’e yükselterek 7. sıradaki yerini korurken, Lugano ise puanını 9 yapmasına rağmen ligin son sırasından kurtulamadı.

SALİH UÇAN’TAN HARİKA FRİKİk

İsviçre ekibi FC Sion’da forma giyen Salih Uçan, Lugano maçında attığı şık frikik golüyle gözlerin pasını sildi. 10. dakikada kazanan serbest vuruşta topun başına geçen Salih Uçan, attığı nefis golle kaleci Da Costa'yı avladı skoru 1-1 yaptı.

Salih Uçan ayrıca 71. dakikada Da Cunha’nın attığı golün asistini de yaparak takımının 1 puana uzanmasında başrol oynadı.