Schalke, asker selamı veren Ozan Kabak için kararını açıkladı

Schalke Ozan Kabak'ı Asker selamı konusunda uyardı
Schalke Ozan Kabak'ı Asker selamı konusunda uyardı

Türkiye'nin Arnavutluk ve Fransa karşısında attığı gollerden sonra verdiği asker selamı Avrupa'da yankı uyandırmaya devam ediyor. Almanya’da Enver Cenk Şahin’in paylaşımı nedeniyle St. Pauli’den gönderilmesinin ardından Schalke’den Ozan Kabak için açıklama geldi.

Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04, Ozan Kabak'ın Fransa - Türkiye maçından sonra yaptığı asker selamı hakkında açıklamalarda bulundu.

Millilerimizin Mehmetçik'e verdiği selamın fotoğrafını beğenen Enver Cenk Şahin kulübü St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Cengiz Ünder, Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu da küstah yorumlara hedef olurken son olarak Ozan Kabak'ın formasını giydiği Schalke 04 takımı konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

  • Alman basınından Kicker'e yapılan açıklamada Schalke 04'ün Ozan Kabak ile görüşerek Suriye konusunu kapatacağı belirtildi.

Schalke'den gelen asker selamı açıklamasında "Ozan Kabak ile konuşarak bu konuyu kapatacağız. Kulübümüzü Suriye'deki olaylardan ve sembolik jestlerden ayrı tutuyoruz" ifadeleri kullanıldı.