Soldado'nun hakeme yaptığı hareket Galatasaraylıları çıldırttı!

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi Bülent Yıldırım, maçtaki tolerans ağırlıklı yönetimiyle büyük eleştiri aldı. Özellikle Soldado'nun kendisine yaptığı hareketi es geçmesi, otoritelerin dahi tepkisini çekti.

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelenin en çok konuşulan ismi hakem Bülent Yıldırım oldu.

Müsabakada zaman zaman tansiyon yükselse de, Bülent Yıldırım’ın 46. dakikaya kadar kartına başvurmaması her iki camianın da tepkisini çekti. Maçın ilk sarı kartını 46. dakikada Fernando’ya gösteren Bülent Yıldırım, otoritelerin dahi tepkisini çekti.

İşte o an.
İşte o an.

Rıdvan Dilmen, Bülent Yıldırım’ın yönetimi hakkında, “Bülent Yıldırım kartlarını evde unutmuş herhalde. Daha 2. dakikada Neustadter'in yaptığı kart. İki tane Mehmet Ekici'nin sarı kartı var. Bir de Belhanda'nın sarı kartı var” ifadelerini kullandı.

Bülent Yıldırım’ın özellikle maçın 57. dakikasında Soldado’nun fiziki temasını ve elini indirmesini sarı kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.