Sosa’dan ilk Trabzon paylaşımı

Sosa'dan ilk Trabzon paylaşımı
Sosa'dan ilk Trabzon paylaşımı

Trabzonspor’un yeni transferi Jose Sosa, Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından kendisine ait sosyal medya hesabından anlamlı bir Trabzonspor paylaşımı yaptı.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Arjantinli yıldız, dün akşamki Beşiktaş karşılaşması sonrasında Trabzon'la ilgili ilk sosyal medya paylaşımını yaptı.

Öte yandan dün kaydettiği gol sonrasında hafıza kaybı yaşayan Rodallega maç sonrasında iyi olduğunu belirten bir paylaşım yaparken, Ersun Yanal takıma 3 günlük izin verdi.

Estoy bien gracias a todos por la preocupación 🙏🏾⚽️🤙🏾💪🏾I'm fine thank you all for worrying⚽️

Hugo Rodallega (@rodallega20)'in paylaştığı bir gönderi ()

3 gün ara

                                    Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından takıma 3 gün izin verdi. Milli ara nedeniyle maç oynanılmayacak olan bu haftada bordo mavililer, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 5 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
3 gün ara Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından takıma 3 gün izin verdi. Milli ara nedeniyle maç oynanılmayacak olan bu haftada bordo mavililer, Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 5 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.