Tudor Arda kararını verdi: "Onu kendine getiririm"

​Tudor Arda kararını verdi: "Onu kendine getiririm"
​Tudor Arda kararını verdi: "Onu kendine getiririm"

Devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Arda Turan için Tudor'un görüşü merak ediliyordu. Hırvat teknik direktörün Arda için onay verdiği öğrenildi.

Devre arası transfer döneminde en çok konuşulacak transfer ihtimallerinin başında gelen Arda Turan-Galatasaray flörtü için Galatasaray teknik direktörü Tudor'dan onay geldi.

Devre arasında Galatasaray'a dönmesi beklenen Arda Turan için teknik direktör Igor Tudor yeşil ışık yaktı. Hırvat teknik adam, bu sezon hiçbir maçta Barcelona forması giymeyen ve kondisyon eksiği bulunan Arda'yı eski formuna döndüreceğine inanıyor.

ENDİŞENİZ OLMASIN

Yöneticilerle bir araya gelen Tudor'un Arda transferi hakkında şu sözleri söylediği ifade edildi: "Eğer bu transferi kısa sürede bitirir ve devre arası kampına yetiştirirsek, hiçbir sorun kalmaz. Arda'yı kısa sürede takımın fiziksel seviyesine yaklaştırabiliriz. Bu konuda bir endişeniz olmasın."

Galatasaray'ın Arda transferi için Barcelona Kulübü ile olan temasları devam ediyor.Barcelona Arda için teklif beklerken, Galatasaray'ın ilk tercihinin Arda'yı 1.5 yıllığına kiralamak olduğu öğrenildi.

Barcelona ise diğer teklifleri beklemek için şimdilik Galatasaray'a net bir cevap vermiyor.