Türkiye - İsveç maçı ne zaman?

Mircea Lucescu son idmanda basın mensuplarına poz veriyor.
Mircea Lucescu son idmanda basın mensuplarına poz veriyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımımız, B Ligi 2. Grubu'nda son maçına İsveç karşısında çıkıyor. Türkiye, İsveç'i mağlup etmesi halinde B Grubu'nda kalacak. Öte yanda Türkiye - İsveç maçının saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı sorusu da cevabını buldu. 17 Kasım akşamı saat 20:00 başlayacak Türkiye - İsveç maçı TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grubu'ndaki son maçında İsveç ile kozlarını paylaşacak. Konya'da bileği bükülmeyen A Milli Futbol Takımımız, İsveç'i Büyükşehir Belediye Stadı'nda konuk edecek. Milliler, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde B Grubu'nda kalacak.

A Milli Takımın, grupta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 mağlubiyeti bulunuyor. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan milliler, kalesinde 6 gol gördü. Türkiye ilk maçında konuk ettiği Rusya'ya 2-1 mağlup oldu. Milliler, ikinci maçında deplasmanda İsveç'i 3-2 yenmeyi başardı. A Milli Takım, 3'üncü maçında ise Rusya'ya 2-0 kaybetti.

Milli futbolcularımız Çağlar Söyüncü ve Cenk Tosun idmanda Lucescu ile birlikte poz veriyor.
Milli futbolcularımız Çağlar Söyüncü ve Cenk Tosun idmanda Lucescu ile birlikte poz veriyor.

İsveç'in ise grupta 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti buluyor. İlk maçta Türkiye'ye 3-2 mağlup olan İsveç, ikinci maçında Rusya ile golsüz berabere kaldı. İsveç Milli Takımı, Konya'da oynanacak Türkiye karşılaşmasından sonra grubun son maçında Rusya'yı konuk edecek.

TÜRKİYE - İSVEÇ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

  • Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Zorlu mücadeleyi Romanya Futbol Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek. Karşılaşma TRT1'den naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE – İSVEÇ MAÇININ BİLETLERİ TÜKENDİ

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta 17 Kasım Cumartesi günü İsveç ile Konya'da oynayacağı maçın bilet satışı sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan açıklamada, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nın ev sahipliği yapacağı ve saat 20.00'de başlayacak mücadelenin satışa çıkan tüm biletlerinin tükendiği ifade edildi.

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu idmanda fotoğraf çekilmeyi ihmal etmiyor.
Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu idmanda fotoğraf çekilmeyi ihmal etmiyor.

Açıklamada, karşılaşmaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı başta Konyalılar olmak üzere tüm futbolseverlere teşekkür edildiği kaydedildi.

MİLLİLER KAZANAMADI

15 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, Slovakya ile oynadığı ikinci hazırlık maçını 4-1 kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Slovakya'nın Bratislava Bölgesinde bulunan Senec kasabasındaki Ulusal Antrenman Merkezi'nde oynanan karşılaşmada millilerin golü, 31. dakikada Mehmet Emin Kaburga'dan geldi.

Slovakya'nın gollerini ise 7. dakikada Martin Repa, 28. dakikada Mario Sauer, 35. dakikada Viktor Uradnik ve 53. dakikada Leonardo Bortoli'nin kaydettiği aktarıldı. Milliler, 13 Kasım Salı günü Slovakya ile yaptığı ilk hazırlık müsabakasını ise 6-0 kazanmıştı.