Türkiye Kupası'nda final oynayan takım amatör kümeye düşüyor

Türkiye Kupası'nda final oynayan takım ​amatör kümeye düşüyor
Türkiye Kupası'nda final oynayan takım ​amatör kümeye düşüyor

2006-2007 sezonunda Türkiye Kupası'nda final oynayan, bir sonraki sezon ülkemizi UEFA Kupası'nda da temsil eden Kayseri Erciyesspor, amaör kümeye düşmek üzere.

Bir dönem Süper Lig'in kalburüstü takımlarından olan, Türkiye Kupası'nda final oynayan ve Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil eden Kayseri Erciyesspor amatör küme yolunda.

TFF 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Kayseri Erciyesspor ligin ilk yarısında çıktığı 17 maçta 14 yenilgi alırken, 3 kez de berabere kaldı. Bu maçlarda kalesinde tam 42 gol gören Kayseri ekibi, sadece 3 gol atabildi. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında maça çıkmadığı için topladığı 3 puanı da silinen Kayseri Erciyesspor ligin ilk yarısını puansız son sırada kapattı.

EN KÖTÜ TAKIM KONUMUNDA

Kayseri Erciyesspor, TFF 3.Lig'de 3 grupta mücadele eden 54 takım arasında en kötü performans sergileyen takım hüviyetinde. 17 maçta hiç galibiyet alamayan Kayseri Erciyesspor, 54 takım arasında ligin galibiyet alamayan ve en çok gol yiyen takımı konumunda.

TFF 3. Lig'de ikinci yarı maçları 20 Ocak'ta başlayacak. Mavi-siyahlı takımın lige tutunabilmesi için 17 haftalık periyotta 19 puanlık bir farkı kapatması gerekiyor.