Ünlü spiker "Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti" yazdı: Hesabını kapatmak zorunda kaldı

Ünlü spiker "Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti​" yazdı: Hesabını kapatmak zorunda kaldı
Ünlü spiker "Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti​" yazdı: Hesabını kapatmak zorunda kaldı

Emre Tilev dün akşam Twitter hesabından, "Deniz Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti" diye bir paylaşım yaptı. Gelen tepkilerin üzerinde hesabını kapatmak zorunda kaldı.

CNN Türk spor spikeri Emre Tilev dün akşam bir skandala imza attı. Twitter'dan Deniz Baykal'la ilgili yaptığı paylaşım hesabını kapatmak zorunda kalmasına neden oldu.

Bildiğiniz üzere eski CHP Genel Başkanı ve Türk siyasetinin önemli isimlerinden Deniz Baykal geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve ardından 3 kez ameliyat edilmişti.

Tecrübeli spiker Emre Tilev dün akşam bu konuyla ilgili Twitter'dan "Çok üzgünüm. Türk siyasetinde bir kilometre taşıydı. Deniz Bakyal'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum, çok üzgünüm. Bana gelen bilgi Cumhuriyet Halk Partisinin ve benim çok değer verdiğim sevgili Deniz Baykal'ın beyin ölümü gerçekleşti" paylaşımını yaptı.

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL YALANLADI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan spekülasyonlara yaptığı açıklamayla cevap verdi. İşte Özgür Özel'in sözleri: "Sağlığının kötüye gittiğine ilişkin yapılan haberler ve çok kötü haberlere ilişkin duyumların tamamı asılsızdır."

Tecrübeli spiker Emre Tilev Özgür Özel'in bu açıklamasının ardından önce attığı tweeti sildi, ardından da gelen tepkilerin üzerine Twitter hesabını kapattı.