Yasin sezon sonu İspanya yolcusu: 2 takımla anlaşma sağlandı

​Yasin sezon sonu İspanya yolcusu: 2 takımla anlaşma sağlandı​
​Yasin sezon sonu İspanya yolcusu: 2 takımla anlaşma sağlandı​

Son 2 maçta oynadığı futbol ve attığı gollerle uzun bir aranın ardından adından söz ettiren Yasin Öztekin sezonu sonu İspanya'ya transfer olabilir. Menajeri şimdiden 2 takımla anlaşma sağladı.

Hafta sonu oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında 1 gol, 1 asist ile oynayan, dün akşam ise Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Sivas Belediyespor maçında 2 gol kaydeden Yasin Öztekin, tekrar adından söz ettirmeye başladı.

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonu erecek Yasin Öztekin'e kontrat uzatma konusunda henüz bir teklif sunmadı. Bunun üzerine Yasin'in menajeri Ahmet Bulut, İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo ve Valencia ile temasa geçti. Menajer Ahmet Bulut'un bu kulüplerle Yasin'in transferi konusunda ön protokol imzaladığı öğrenildi.

GÖZTEPE VE KARABÜK DE TALİP

Bu sezon hiçbir maçta ilk 11 başlamayan Yasin Öztekin, sadece birkaç maçta sonradan oyuna girdi. Geçtiğimiz hafta Tolga Ciğerci'nin sakatlanmasıyla ilk defa 11'de şans bulan tecrübeli oyuncu gösterdiği performansla teknik direktör Tudor'un gözüne girdi. Menajer Ahmet Bulut, Türkiye'den de Göztepe ve Karabük gibi takımların teklifte bulunduğu Yasin Öztekin'in Galatasaray'daki durumunun netleşmesini bekleyecek. Yasin Öztekin'in ise Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda forma giymek istemediği, eğer Galatasaray ile anlaşamazsa İspanya'ya sıcak baktığı öğrenildi.

VALENCİA YA DA DEPORTİVO

La Liga ekipleriyle iyi ilişkileri olan Menajer Ahmet Bulut'un Yasin Öztekin için Deportivo ve Valencia kulüpleriyle ön anlaşma sağladığı gelen haberler arasında. Sezon devem ederken hiçbir oyuncuyla sözleşme yenilenmemesi konusunda karar alan sarı-kırmızılı yönetimin bu sebeple Yasin'e kontrat uzatma teklifi götürmediği belirtildi.