Rıdvan Dilmen'den Tudor taklidi

​Rıdvan Dilmen'den Tudor taklidi
​Rıdvan Dilmen'den Tudor taklidi

Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da Galatasaray'ın gündemini yorumlarken Tudor'u ilginç bir şekilde eleştirdi. Tecrübeli yorumcu Hırvat hocanın Alanyaspor maçı sonrasındaki hallerini taklit etti.

Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişata son veren Galatasaray'da, Igor Tudor kendisi ve takım hakkında yapılan eleştirilere çok sert tepki göstermişti.

Geçtiğimiz hafta Başakşehir'e 5-1 mağlup olan Galatasaray, spor yorumcularının ağır eleştirilerine maruz kaldı. Geldiği günden bu yana büyük maç kazanamayan Tudor için Galatasaray'ın seviyesinde bir hoca olmadığı yorumları yapılırken, Hırvat hocanın takımdan gönderileceği konuşulmuştu.

Medyada dönen yorumlar Tudor'un sabrını taşırdı ve Alanyaspor maçı sonrasında yapılan basın toplantısında Tudor, bir kez daha hırçın yanını gösterdi.

Tudor maç sonu gergin halleri Rıdvan Dilmen'in de gündemindeydi. Açıklamaları değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Tudor’un toplantının başında yaptığı bir hareketi eleştirdi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Igor Tudor’un hareketlerini ve basın toplantısını değerlendirirken Hırvat teknik adamın taklidini yaptı.