Yıldız futbolcunun ayağının son hali içler acısı

​Yıldız futbolcunun ayağının son hali içler acısı
​Yıldız futbolcunun ayağının son hali içler acısı

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ludogorets maçında ayak bileğinden sakatlanan Arsenal'in İspanyol yıldızı Santi Cazorla, 8 kez ameliyat edildi. Ayağının son hali görenleri dehşete düşürdü.

Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Arsenal'in İspanyol yıldız Santi Cazorla, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ludogorets Razgard maçında sağ ayak bileğinden sakatlanmıştı.

Yıldız futbolcunun bu sakatlıktan sonra tam 8 kez sağ ayak bileğinden ameliyat edildiği ortaya çıktı. Cazorla ile özel bir röportaj gerçekleştiren İspanyol gazetesi Marca, Cazorla'nın ayağının son halini paylaştı.

8 kez ameliyat edildikten sonra kaptığı enfeksiyon nedeniyle neredeyse ayağını kaybetme noktasına gelen Cazorla'nın ayağının son hali görenleri dehşete düşürdü.

AYAĞI KANGREN OLDU

Bileğinde kangren oluşan Cazorla'nın tendonunun 8 santimetrelik bir kısmını kaybettiği belirtildi. Kendi vücudundan alınan bir parçanın o bölgeye doku nakli yapıldığı kaydedildi. Yıldız oyuncunun ayağının paylaşıldığı fotoğrafta vücudundaki dövmeli bir bölümden alınan dokunun nakledildiği görülüyor.