Yılmaz Vural'dan Fatih Terim'e olay sözler

​Yılmaz Vural'dan Fatih Terim'e olay sözler
​Yılmaz Vural'dan Fatih Terim'e olay sözler

Son olarak Giresunspor'u çalıştıran Yılmaz Vural, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e göndermede bulundu. Vural, Fatih Terim'in güçlü kadrolarla çalıştığını belirterek "Fatih Terim Elazığ'ı şampiyon yapsın da göreyim" dedi.

Giresunspor'un başında geçirdiği 3 hafta boyunca 3 mağlubiyet alan Yılmaz Vural, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vural, Fatih Terim'e ilginç bir göndermede bulundu.

Terim'in güçlü kadrolarla çalıştığını vurgulayan Vural, "Türkiye'de oyunla kazanan kaç takım var? Herkes oyuncuyla kazanıyor. İyi oyuncun varsa, iyi teknik direktör oluyorsun. Fatih Terim çalıştırsın bakalım Elazığspor'u. Şampiyon yapsın da göreyim. Çalıştığı iki takım var. Biri Galatasaray, biri milli takım. Göztepe'de, Ankaragücü'nde ne yaptı?" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam çalıştırdığı takımlarda yaşadığı sorunlara değinirken ayrıca üç büyüklerden defalarca teklif aldığını fakat hep son anda anlaşmaların bozulduğunu ifade etti.

Vural'ın açıklamalarının satır başları şu şekilde;

"KULÜPLER TIMARHANE GİBİ"

  • "Yaşadığım sıkıntılardan dolayı bazen mesleği bırakasım geliyor. Adam 12 maçta şampiyon yap beni diyor, öyle bir durumda gidiyoruz. Futbolcular sahanın içinde hepsi saf, adam kaçırıyorlar, gol yiyorsun. Saha dışında hepsi kurnaz. Böyle futbolculuk olmaz. Kulüpler tımarhane gibi."

TALİHSİZ ÜÇ BÜYÜKLER GEÇMİŞİ

  • "Fenerbahçe'de Ali Şen döneminde iki kez gece antrenör oldum. Sabah oldu ve iş bozuldu. Galatasaray'da meşhur 'Hırsızlar' olayında, Hagi döneminde Ergun ağabey aradı ve 'Hocamız sensin, Özhan ağabey de onay verdi.' dedi. Toplantıdan sonra Hagi özür diledi, onunla devam ettiler. Beşiktaş'tan resmi bir şey gelmedi. Biz o takımlarda gol kralı ve imparator olamadık. İnsanlar bizi istiyor."

🤔 Sence Yılmaz Vural haklı mı?

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()