Ailecek izlenebilecek en iyi filmler

Ailecek izlenecek filmleri sizler için derledik.
Ailecek izlenecek filmleri sizler için derledik.

Ailecek izlenebilecek filmleri sizler için derledik. Dram, fantastik, çocuk veya macera türlerinden oluşan bu film önerilerini izlenmesi gereken filmler listenize ekleyebilirsiniz.

İÇİNDEKİLER

Kimi zaman yoğun bir günün ardından ailemiz ile vakit geçirmek ve bir film izleyerek bu vakitlerimizi taçlandırmak isteriz. Fakat çocuklu bir aile isek bazen film seçmek çokta kolay olmayabilir. Ailenizle vakit geçirirken daha fazla oyalamamanız için ailecek izlenebilecek en iyi filmleri derledik. Böylece fazla vakit kaybetmeden aileniz ile vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz.

KARDAN ADAM JACK

Tür: Fantastik, Dram, Aile

1998 yılında vizyona giren film 1 saat 40 dakikadır. Oğlu ile fazla vakit geçiremeyen Jack Frost çıktığı iş seyahatinden vazgeçerek geri dönmek ister. Fakat dönerken yolda tahlisiz bir kazaya uğrayarak hayatını kaybeder. Babasını özleyen Charlie bir Noel akşamı kardan adam yapar ve babasının eşyalarını kardan adama takar. Ertesi gün değişik olaylar ile karşılaşacaktır.

Küçük bir çocuğunuz varsa sıkılmadan izleyebileceği aynı zamanda yetişkinlerin de izlerken zevk alacağı bir filmdir. Soğuk bir kış ayında geçen hikâyeyi izlemesi oldukça keyiflidir.

TERABİTHİA KÖPRÜSÜ

Tür: Fantastik, Çocuk

2007’de vizyona giren film 1 saat 36 dakika sürmektedir. Fantastik bir hikâyeyi anlatan filmde bir çocuk hikayesi anlatılmaktadır. İki arkadaş olan Jessie ile Lessie’nin başından geçen olaylar anlatılır. İki arkadaş ormanda sadece kendilerinin gördüğü devler, periler, cinler ve trollerin gizem dolu hayatlarına tanıklık ederler. Sadece bununla da kalmaz ve bir anda kendilerini kral ve kraliçe olarak bulurlar. Bu şekilde devam eden hikâye Katherine Peterson’ın romanından uyarlanmıştır.

CHARLİE’NİN ÇİKOLATA FABRİKASI

Tür: Fantastik, Çocuk

12 Ağustos 2005’te vizyona giren film, ailecek izlenebilecek en iyi filmeler arasındadır. Bir çocuk hikayesi anlatılan film koca bir çikolata fabrikası içinde geçmektedir. Willy Wonka sahip olduğu fabrikasını hak eden bir çocuğa vermek için bir yarışma yapar. Çikolataların içene saklanmış olan beş altın bileti bulan çocuk fabrikayı ziyaret ederler. Bu şekilde başlayan hikâye ilerleyen sahnelerde çocukların değişik sınavlardan geçmesiyle devam eder. En sona kalan çocuk fabrikanın sahibi olacaktır.

Film aynı zamanda müzikal bir şölen de izleyiciye sunmaktadır. İzlerken tüm ailenin keyif alacağı bir filmdir.

HACHİKO

Tür: Dram, Çocuk

Gerçek yaşanmış bir hikâyeyi anlatan Hachiko, 2009’da vizyona giren bir köpeğin hayatını anlatan güzel bir filmdir. 1 saat 33 dakika süren film Hachiko isimli köpeğin sahibine olan bağlılığını gösterirken birçok güzel mesaj vermektedir. Ailecek izlenebilecek en iyi filmlerden biridir. Mutlaka izlenmesi tavsiye edilir.

TERS YÜZ (İNSİDE YOU)

Tür: Animasyon, Komedi

Filmin animasyon olması sizi korkutmasın her yaştan izleyici kitlesine ulaşan bu animasyon film 2015 yılında gösterime girmiştir. 1 saat 42 dakika sürmektedir. Animasyonda duygular anlatılmaktadır. Riley adında bir genç kızın beyninde duygu merkezinde yaşayan üzüntü, neşe, öfke, korku ve tiksintinin beyninde merkezinde yaptığı yolcuğun Riley’e yansımaları anlatılmaktadır. İzlerken eğlendiren e öğreten bir filmdir.

MALEFİZ

Tür: Fantastik, Macera

Angelina Jolie’nin başrolünde oynadığı film, 2014 yılında vizyona girmiştir. 1 saat 38 dakika süren film de Jolie kötü kalpli bir cadıyı oynamaktadır. Fakat bu sefer kötünün gözünden hikâye perdeye yansımaktadır.

Toprakların koruyucusu Malefiz ihanete uğrayınca kötü kalpli birine dönüşür. Bir lanetin hikayesini anlatan filmde maceralı olaylar izleyenleri beklemektedir.

FANTASTİK CANAVARLAR: NELERDİR NERELERDE BULUNURLAR?

Tür: Fantastik, Macera

2016 yılında gösterime giren film 2 saat 13 dakika sürmektedir. Filmde sihirbaz olan Newt Scamander’in fantastik hayvanlarının hikayesini ve büyücü komitesiyle yaşadıklarını anlatan bir hikâyedir. Fantastik macera sevenlerin mutlaka izlemesi gereken filmler arasında yerini almaktadır. Hem komik hem sürükleyici olan bu film ailecek izlenebilecek en iyi filmler arasında yer alır.