Ramazan ayına özel günlük iftar menüsü #16

HABER MASASI
Abone Ol

Ramazanayının en lezzetli ve en pratik iftar menüleribu sene Lokma'dan. Lokma ekibi özelyemek tariflerini iftar menüleriadı altında birleştirerek beğeninize sunuyor. Bu lezzetlerebayılacağınıza eminiz.

Lokmabu sene içerisinde bulunan çeşit çeşit ve yöresel tariflerden size özel menüler hazırladı. Bu lezzetli ve yapımı ile de kolay olan yemekleri çok severek tüketeceğinizden şüphemiz yok. Şimdiden afiyet olsun.

0.

Ramazan ayının vazgeçilmezi olan güllacı bir de çikolata ile deneyin. Bu lezzete bayılacaksınız.

Tarif için:

https://www.gzt.com/lokma/kahveli-ve-cikolatali-gullac-23725


0. Pirinç pilavı
Pirinç pilavının vazgeçilmez eşlikçisi karabiber, girdiği her yemeğe lezzet katan sağlıklı bir baharat. Türk mutfağının en çok tüketilen, en sevilen ve en pratik yemeklerinden pirinç pilavını Selçuklu mutfağının usulüyle hazırladık ve sizlere sunuyoruz.
0. İmam bayıldı
Her evin olmazsa olmazı, yaz aylarının en gözde sebzesi patlıcanın en güzel halini sizlerle paylaşıyoruz. Karnıyarığın kıymasız hali olan imam bayıldı, özellikle vejeteryanlar için şahane bir tarif.


Tarif için: 

https://www.gzt.com/lokma/imam-bayildi-6559


0. Taze sarımsak ve naneli maş çorbası

Sağlıklı ve lezzetli olan bu taze sarımsak ve naneli maş çorbasına bayılacaksınız. Maş fasulyesi özellikle Güneydoğu Anadolu mutfağında kullanılan bir fasulye türü. Küçük yuvarlak ve yeşil renkte. Son derece besleyici olan bu bakliyat lif ve C vitamini bakımından zengin, protein açısından oldukça fazla.


Tarif için: https://www.gzt.com/lokma/taze-sarimsak-ve-naneli-mas-corbasi-19482