GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Jurnal.ist

JURNAL.İST HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Deprem bölgesi Kırıkhan'da bina yıkıldı: Sadece balkon bölümü ayakta kaldı

Jurnal.ist
JURNAL.İST
09 MART 2023 , PERŞEMBE 10:10
Abone ol
Deprem bölgesi Kırıkhan'da bina yıkıldı: Sadece balkon bölümü ayakta kaldı
AA

Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çok sayıda bina yıkıldı veya hasar gördü. Yıkılan bir binanın sadece balkon bölümünün ayakta kaldığı görüldü.

1-7
Kahramanmaraş felaketi ardından 1 ay geride kaldı.
AA

Kahramanmaraş felaketi ardından 1 ay geride kaldı.

2-7
6 Şubat tarihinde yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem 11 ili yerle bir etti.<br><br>
AA

6 Şubat tarihinde yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem 11 ili yerle bir etti.

3-7
Deprem bölgesinde 46 bini aşkın vatandaşımız can verdi.<br><br>
AA

Deprem bölgesinde 46 bini aşkın vatandaşımız can verdi.

4-7
Geride kalan vatandaşlar yıkık şehirlerde yaşam mücadelesi verirken devlet, tüm imkanını seferber etti.<br><br>
AA

Geride kalan vatandaşlar yıkık şehirlerde yaşam mücadelesi verirken devlet, tüm imkanını seferber etti.

5-7
Depremzedeler çadır ve konteyner kentlerde yaşamlarına devam ederken, her türlü yiyecek ve gıda yardımı da sağlanıyor.<br><br>
AA

Depremzedeler çadır ve konteyner kentlerde yaşamlarına devam ederken, her türlü yiyecek ve gıda yardımı da sağlanıyor.

6-7
Balkon kısmı ayakta kaldı<br>Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çok sayıda bina yıkıldı veya hasar gördü.<br><br>
AA

Balkon kısmı ayakta kaldı
Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde çok sayıda bina yıkıldı veya hasar gördü.

7-7
Yıkılan bir binanın sadece balkon bölümünün ayakta kaldığı görüldü.
AA

Yıkılan bir binanın sadece balkon bölümünün ayakta kaldığı görüldü.

YEREL HABERLER
KIRIKHAN
HATAY
DEPREM
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.