Enkazda altın dolu keseyle para çantası bulundu: Sahibine teslim edildi
18:03, 14/02/2023, SalıG: Güncelleme: 18:15, 14/02/2023, Salı

Adıyaman'da arama kurtarma çalışmalarına katılan Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde görevli kepçe operatörü, enkazda bulduğu altın kesesi ve para çantasını, bina sahibine teslim etti.
"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Afyonkarahisar'dan bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına katılan İl Özel İdaresinde görevli kepçe operatörü Mustafa Akyıldız, merkeze bağlı Ahmet Hoca köyünde bir enkazda, bir kese ile bir çanta buldu.

Kesenin içinde 20 Ata lira ve 25 yarım altın, çantada ise bir miktar para bulunduğu gören Akyıldız, kese ile çantayı bina sahibi Hüseyin Yalvaç'a teslim etti.

Kese ile çantayı teslim alan enkaz sahibi Yalvaç da kepçe operatörü Akyıldız ile Afyonkarahisar İl Özel İdaresi'ne teşekkür etti.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.