Sıfır araç aldı, pişman oldu: Aracı yandı

Muhammed Tarık Altun
18:58, 04/06/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 19:08, 04/06/2025, Çarşamba
Sıfır araç aldı, pişman oldu: Aracı yandı

Ankara'da bir vatandaşın yeni aldığı Peugeot marka Rifter model aracı önce yoğun mazot kokusuyla çekici eşliğinde 4 kere servise girdi. Ardından ise bir alışveriş merkezinin otoparkında alev aldı.

Ankara'da 5 Şubat'ta Peugeot marka bir araç satın alan Burak Kaldırımcı, aracını aldığı günden bu yana 2 ay içerisinde araçla ilgili büyük sorunlar yaşadığını kaydetti.
Ankara'da 5 Şubat'ta Peugeot marka bir araç satın alan Burak Kaldırımcı, aracını aldığı günden bu yana 2 ay içerisinde araçla ilgili büyük sorunlar yaşadığını kaydetti.
Kaldırımcı, 4 kere servislere aracını götürdüğünü ancak hiçbir yerde çözüm bulunamadığını aktardı.
Kaldırımcı, 4 kere servislere aracını götürdüğünü ancak hiçbir yerde çözüm bulunamadığını aktardı.
10 Mayıs tarihinde bir alışveriş merkezine giden Kaldırımcı, aracını kapalı otoparka bıraktığını söyledi.
10 Mayıs tarihinde bir alışveriş merkezine giden Kaldırımcı, aracını kapalı otoparka bıraktığını söyledi.
İşini bitirip aracına bindiği sırada ise aracın alev aldığını ifade eden Kaldırımcı, insanlara bir şey olacağından korkarak herkesi uzaklaştırdığını ifade etti.
İşini bitirip aracına bindiği sırada ise aracın alev aldığını ifade eden Kaldırımcı, insanlara bir şey olacağından korkarak herkesi uzaklaştırdığını ifade etti.
"1 AY İÇİNDE 4 KEZ ARACIMI SERVİSE GÖTÜRDÜM"



5 Şubat'ta Peugeot marka Rifter model aracı satın aldığını belirten Burak Kaldırımcı, 2 ay içinde araçla ilgili sorun yaşamaya başladığına değinerek, "Ankara, Göral, Ümitköy ve Balgat servislerine gittim.
"1 AY İÇİNDE 4 KEZ ARACIMI SERVİSE GÖTÜRDÜM" 5 Şubat'ta Peugeot marka Rifter model aracı satın aldığını belirten Burak Kaldırımcı, 2 ay içinde araçla ilgili sorun yaşamaya başladığına değinerek, "Ankara, Göral, Ümitköy ve Balgat servislerine gittim.
Aracım servislere her seferinde çekiciyle ve yoğun mazot kokusuyla giriş yaptı. Her seferinde ustalar ilgilendi ancak benim sorunum bir türlü çözülmedi. Yaklaşık 1 aylık bir servis sürecim oldu. 1 ay içinde 4 kez aracımı servise götürdüm" diye konuştu.
Aracım servislere her seferinde çekiciyle ve yoğun mazot kokusuyla giriş yaptı. Her seferinde ustalar ilgilendi ancak benim sorunum bir türlü çözülmedi. Yaklaşık 1 aylık bir servis sürecim oldu. 1 ay içinde 4 kez aracımı servise götürdüm" diye konuştu.
"PANİKLE KAPUTU AÇTIM VE YOĞUN BİR DUMAN YÜZÜME GELDİ"



Aracının bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında alev aldığını ifade eden Kaldırımcı, "Alışveriş merkezi kapandığı için aracıma bindim. İlk seferinde aracım çalışmadı. İkinci seferde de çalıştırmak istediğimde önden çıkan bir duman gördüm. Ardından panikle kaputu açtım ve yoğun bir duman yüzüme geldi. Daha sonraysa aracın yandığını anladım ve çevredeki insanları uzaklaştırmaya çalıştım. Tahmin ediyorum ki o süreç 30 saniyelik bir süreçti. Ben insanları uzaklaştırırken alışveriş merkezi güvenlikleri yangın söndürme tüpüyle aracı söndürdü. Ardından polis ve itfaiye çağırdık. Soğutma çalışmaları başladı. Polis geldi rapor tuttu. Saat 03.00 sularında alışveriş merkezinden ayrılabildik" ifadelerini kullandı.

"PANİKLE KAPUTU AÇTIM VE YOĞUN BİR DUMAN YÜZÜME GELDİ" Aracının bir alışveriş merkezinin kapalı otoparkında alev aldığını ifade eden Kaldırımcı, "Alışveriş merkezi kapandığı için aracıma bindim. İlk seferinde aracım çalışmadı. İkinci seferde de çalıştırmak istediğimde önden çıkan bir duman gördüm. Ardından panikle kaputu açtım ve yoğun bir duman yüzüme geldi. Daha sonraysa aracın yandığını anladım ve çevredeki insanları uzaklaştırmaya çalıştım. Tahmin ediyorum ki o süreç 30 saniyelik bir süreçti. Ben insanları uzaklaştırırken alışveriş merkezi güvenlikleri yangın söndürme tüpüyle aracı söndürdü. Ardından polis ve itfaiye çağırdık. Soğutma çalışmaları başladı. Polis geldi rapor tuttu. Saat 03.00 sularında alışveriş merkezinden ayrılabildik" ifadelerini kullandı.
"3 FARKLI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE BAĞLANMAMA RAĞMEN 3'Ü DE AYNI CEVABI VERDİ"



Peugeot asistanı arayarak aracını kapalı otoparktan çektirmek istediğini söyleyen Kaldırımcı, "3 farklı müşteri temsilcisine bağlanmama rağmen 3'ü de aynı cevabı verdi. Kapalı garajdan çekiciyle aracı çıkaramayacaklarını bu sebeple de yardım edemeyeceklerini söylediler. Ardından ben internet üzerinden araştırma yaptım. Bir çekici buldum. Arabanın altına tekerlek koyarak kaydırmalı şekilde alışveriş merkezinden çıkartabiliyorlarmış. Yaklaşık 2 buçuk saatlik bir uğraşın sonunda sabah 03.00 gibi aracı çıkarttık" açıklamasında bulundu.

Mağduriyetiyle ilgilenilmeyen Kaldırımcı, bir an önce sorununun çözülmesini istedi.
"3 FARKLI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE BAĞLANMAMA RAĞMEN 3'Ü DE AYNI CEVABI VERDİ" Peugeot asistanı arayarak aracını kapalı otoparktan çektirmek istediğini söyleyen Kaldırımcı, "3 farklı müşteri temsilcisine bağlanmama rağmen 3'ü de aynı cevabı verdi. Kapalı garajdan çekiciyle aracı çıkaramayacaklarını bu sebeple de yardım edemeyeceklerini söylediler. Ardından ben internet üzerinden araştırma yaptım. Bir çekici buldum. Arabanın altına tekerlek koyarak kaydırmalı şekilde alışveriş merkezinden çıkartabiliyorlarmış. Yaklaşık 2 buçuk saatlik bir uğraşın sonunda sabah 03.00 gibi aracı çıkarttık" açıklamasında bulundu.Mağduriyetiyle ilgilenilmeyen Kaldırımcı, bir an önce sorununun çözülmesini istedi.
Başlıklar :PeugeotArabaYangın
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026