GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
Teknofest 2023

TEKNOFEST 2023 HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Teknofest ve biz🚀

Teknofest 2023
TEKNOFEST 2023
05 MAYIS 2023 , CUMA 11:10
Abone ol
Teknofest ve biz🚀
GZT

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu birbirinden değerli isimleri GZT Vakıf Katılım Sahne'de ağırladık

27 Nisan'da başlayan Teknofest serüvenimiz standımızı ziyaret eden yüzbinlerce takipçimiz ile çok daha coşkulu ve unutulmaz oldu.🥰

1-15
GZT
2-15
GZT
3-15
GZT
4-15
GZT
5-15
GZT
6-15
GZT
7-15
GZT
8-15
GZT
9-15
GZT
10-15
GZT
11-15
GZT
12-15
GZT
13-15
GZT
14-15
GZT
15-15
GZT
TEKNOFEST 2023
TEKNOFEST
GZT
TEKNOLOJİ
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.