Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi uzatılıyor

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, iç transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılıların yıldız isimle sözleşme yenileneceği ifade edildi.
1-6
Galatasaray'ın Torreira'nın mukavelesini 2028 yılına kadar uzatacağı öne sürüldü. Takvim'de yer alan habere göre; Uruguaylı futbolcunun Cimbom ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2 milyon 750 bin Euro alan orta sahanın yeni maaşının 3 milyon Euro'nun üzerine çıkarılacağı, imaj hakkı ile maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon Euro'ya yakın kazanacağı belirtiliyor.
2-6
27 yaşındaki futbolcu bu sezon Sarı- Kırmızılı forma ile Süper Lig'de 41 maçta boy gösterirken 2 gol ve 7 asist yapma başarısı gösterdi.
3-6
Kariyerinin son döneminde Güney Amerika'da forma giymek isteyen Torreira'nın 2028'e kadar Galatasaray'da forma giymeyi planladığı gelen bilgiler arasında.
4-6
Uruguaylı yıldız, geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri Lazio ve Arjantin'den birçok takımdan teklifler almış ama Cimbom'da kalmak istediği için geri çevirmişti.
5-6





