Galatasaray'da yıldız oyuncuya yeni teklif: Sözleşmesi sona eriyor

Galatasaray'da Mario Lemina'nın sözleşmesi bu sezon sonudna sona eriyor. Sarı kırmızılı yönetim, deneyimli futbolcuyla yeni bir sözleşme için masaya oturma kararı aldı. Yeni sözleşmenin detayları ise ortaya çıktı.
1-8
Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın Trabzonspor’la karşı karşıya gediği maça Mario Lemina ilk 11’de başladı.
2-8
Davinson Sanchez ve Singo'nun yokluğunda Abdulkerim ile beraber stoper bölgesinde görev aldı.
3-8
Karşılaşmanın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lemina’nın Trabzonspor karşısında performansından memnun olduğunu söylemişti.
4-8
Buruk açıklamasında, “Lemina'yı arkada kullanmamız orta sahada baskı şiddetini önceki maçlara göre düştüğünü gösterebilir. Ancak Lemina arkada da sahanın iyilerindendi.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.
5-8
Galatasaray'daki sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Lemina için yeni bir teklif gündeme geldi.
6-8







