PSG'nin Milan Skriniar için Fenerbahçe'den istediği bonservis belli oldu
14:55, 03/06/2025, SalıG: Güncelleme: 15:02, 03/06/2025, Salı

Fenerbahçe'nin kadrosunda tutmak için PSG ile görüşmelere başladığı Milan Skriniar transferinde pazarlıklar devam ediyor. Fransız basını, PSG'nin Milan Skriniar için Fenerbahçe'den talep ettiği bonservis bedelini açıkladı.
Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milan Skriniar, sarı lacivertli takımda gösterdiği başarılı performans sonrasında taraftarların sevgilisi haline geldi.

Geçen sezonun ilk yarısında Ligue 1'de sadece 5 maça çıkan Skriniar, Fenerbahçe'de adeta yeniden doğdu.

PSG Teknik Direktörü Luis Enrique'nin yeni sezondaki kadro planlamasında da düşünülmeyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu, geleceği hakkında verilecek kararı beklerken Fransız kulübüyle sarı lacivertliler arasındaki görüşmeler de devam ediyor.

Le Parisien'in haberine göre; PSG'nin Milan Skriniar için istediği bonservis bedeli ise 20 milyon euro.

Paris temsilcisi ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun transferi için pazarlık aşaması devam ediyor.

Fenerbahçe'de 23 maça çıkan Skriniar 3 kez fileleri havalandırırken, 2 de asist yaptı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.