Demet Akalın kendisine kurulan tuzağın hesabını sordu: Ne istiyorsunuz benden

Demet Akalın
Demet Akalın

Okan Kurt'la olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işlerine adayan ve yoğun bir tempoda çalışan ünlü şarkıcı Demet Akalın, arabasının yanına kurulan tuzak nedeniyle bacağını yaraladı. Başına gelen kaza sonrası sosyal medya hesabından tepki dolu bir paylaşımda bulunan Akalın, bu tuzağı kuranlara isyan etti.

Ünlü popçu Demet Akalın başına gelen bir kaza sonrası sosyal medya hesabından tepki dolu bir paylaşımda bulundu. Arabasının yanına konulan tuğlalara bacağını çarpan ünlü şarkıcı, "Ne istiyorsunuz oğlum benden" diyerek isyan etti.

İsyan etti!
Okan Kurt'la olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işlerine adayan ve yoğun bir tempoya giren şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Yaşadığı yerde meydana gelen küçük kazayla alakalı hikaye kısmından bir fotoğraf paylaşan Akalın, arabasının kapısının dışına bırakılan tuğlalara çarptığını belirtti ve şunları yazdı: "Arabamın kapısına tuğla boyan beyinsiz ana avrat! Ne istiyorsunuz oğlum benden!"
İsyan etti! Okan Kurt'la olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işlerine adayan ve yoğun bir tempoya giren şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Yaşadığı yerde meydana gelen küçük kazayla alakalı hikaye kısmından bir fotoğraf paylaşan Akalın, arabasının kapısının dışına bırakılan tuğlalara çarptığını belirtti ve şunları yazdı: "Arabamın kapısına tuğla boyan beyinsiz ana avrat! Ne istiyorsunuz oğlum benden!"
1 milyon lira bulunmuştu
Beykoz, Acarkent'te yıllardır oturduğu villasını geçtiğimiz yıl satan şarkıcı Demet Akalın'ın, eski evinde 1 milyon lira unuttuğu ve bunu da tadilat yapan işçilerin bulup kendisine getirdiği iddia edilmişti. Yatak odasındaki dolabın içinde bulunduğu iddia edilen para haberi asılsız çıkınca, Akalın çıldırmış, "Böyle bir paradan haberim yok" açıklamasında bulunmuştu.
1 milyon lira bulunmuştu Beykoz, Acarkent'te yıllardır oturduğu villasını geçtiğimiz yıl satan şarkıcı Demet Akalın'ın, eski evinde 1 milyon lira unuttuğu ve bunu da tadilat yapan işçilerin bulup kendisine getirdiği iddia edilmişti. Yatak odasındaki dolabın içinde bulunduğu iddia edilen para haberi asılsız çıkınca, Akalın çıldırmış, "Böyle bir paradan haberim yok" açıklamasında bulunmuştu.
2012'de nikah masasına oturdular
Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.
2012'de nikah masasına oturdular Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş ve çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.
Önce "Boşanmayacağım" dedi!
Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçiren Demet Akalın, boşanacakları yönündeki haberlere sonucu eşinden boşanmayacağını söyleyerek şu açıklamada bulunmuştu:"Sıkıntılı bir dönem ama öyle çok kötü bir durum yok. Ben soyadımı değiştirmedim, zaten Kurt'u Instagram'da kullanmıyordum. Geçen seferki gibi bağırıp çağırmadım daha olgun karşıladım. Ama bazı yakın arkadaşlarımın sözleri beni çok incitti. 2-3 hafta önce konsere çıkmadan önce nasıl ağladım. Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor. Bu bahsettiğim dost ünlü birisi değil. Ünlülerden Işın Karaca ve Gülşen hep pozitif konuştu benimle, 'Yuvana sahip çık' dediler. Evliliğimde zor günler geçirdim, inkar etmiyorum."
Önce "Boşanmayacağım" dedi! Okan Kurt'un icralık olmasıyla zor günler geçiren Demet Akalın, boşanacakları yönündeki haberlere sonucu eşinden boşanmayacağını söyleyerek şu açıklamada bulunmuştu:"Sıkıntılı bir dönem ama öyle çok kötü bir durum yok. Ben soyadımı değiştirmedim, zaten Kurt'u Instagram'da kullanmıyordum. Geçen seferki gibi bağırıp çağırmadım daha olgun karşıladım. Ama bazı yakın arkadaşlarımın sözleri beni çok incitti. 2-3 hafta önce konsere çıkmadan önce nasıl ağladım. Bu üzüntüler koymuyor ama dostunuzun bir lafı koyuyor. Bu bahsettiğim dost ünlü birisi değil. Ünlülerden Işın Karaca ve Gülşen hep pozitif konuştu benimle, 'Yuvana sahip çık' dediler. Evliliğimde zor günler geçirdim, inkar etmiyorum."
"En kötü alışkanlığım marka giyinmek"
"Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok."
"En kötü alışkanlığım marka giyinmek" "Benim tek kötü alışkanlığım marka. O da seyircime olan saygımdan. Eylül'de Amerika'ya gideceğim. 8-9 gün kalacağım, alışveriş yapacağım. Ama şimdi dolar yükseldi biraz evde olanları değerlendirmeye çalışacağım. Aldıktan sonra pişman olduğum hiçbir şey yok."
6,5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti
Haciz haberleriyle gündemde olan Demet Akalın, eşi Okan Kurt'tan boşanmayacağını söylese de, bu durum uzun sürmedi. Çift 6,5 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmayla bitirdi.
6,5 yıllık evlilik 10 dakikada bitti Haciz haberleriyle gündemde olan Demet Akalın, eşi Okan Kurt'tan boşanmayacağını söylese de, bu durum uzun sürmedi. Çift 6,5 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmayla bitirdi.
Ayrılık nedeni belli oldu
Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
Ayrılık nedeni belli oldu Okan Kurt ve ailesine ait nakliyat şirketinin işlerinin üç yıl önce bozulması nedeniyle mal varlıklarına haciz gelen ailenin borcu, 150 milyon liraya kadar dayandı. Ödenmeyen borcun 36 milyon TL'lik kısmı için ise geçtiğimiz günlerde Demet Akalın ve Okan Kurt'un villasına haciz işlemi gerçekleştirildi. Zor günler geçiren Demet Akalın haciz geriliminin ardından 6,5 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde görülen dava sonucunda anlaşmalı olarak boşandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >