Fahriye Evcen'in oğluna milyon dolarlık teklif

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bebeğine Instagram hesabı açmalarıyla ilgili gündeme gelmişti.
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, bebeğine Instagram hesabı açmalarıyla ilgili gündeme gelmişti.

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde Karan adını verdiği oğlunu dünyaya getirdi. Eşi Burak Özçivit'le ünü ülke geneli aşan Evcen'in oğlu da şimdiden popüler oldu. Gelen bilgilere göre, Karan'ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistanlı inşaat firmaları 2 milyon TL teklif etti.

29 Haziran 2017 yılında Burak Özçivit'le Çalıkuşu dizi setinde tanışıp evlenen Fahriye Evcen, ilk çocuğunu geçtiğimiz günlerde kucağına aldı. Evcen ile Özçivit'in oğulları Karan iki gün önce 13.30'da, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Çiftin bebekleri doğar doğmaz, popüler oldu.

Fotoğraf için teklif

Fahriye Evcen-Burak Özçivit, yeni dünyaya gelen oğulları Karan'ın fotoğrafı için Katar ve Özbekistan'daki inşaat firmalarından teklif aldı. İki ayrı şirketin, aile karesi için çifte 2 milyon TL teklif ettiği öğrenildi. Oyuncuların, kabul etmeleri halinde çektireceği fotoğraf, ülkenin tüm sokaklarında billboardlarda yer alacak.

Fahriye Evcen ilk çocuğunu kucağına aldı.
Fahriye Evcen ilk çocuğunu kucağına aldı.

Daire hediye ettiler

Ayrıca, inşaat şirketleri Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in kararlarını beklemeden önce, yeni yaptıkları siteden bir daireyi 'Çocuk hediyesi' olarak verdi. Çiftin bu teklif karşısında ne diyeceği ise merak konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >