İngiltere Kraliyet gelini Meghan Markle: Baba bu yolu neden seçtin

Meghan Markle.
Meghan Markle.

Geçtiğimiz günlerde Londra’daki Drapers' Hall’da düzenlenen Endeavour Fonu Ödülleri törenine katılan İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle eşi Prens Harry için, ''en iyi baba Harry olacak'' demişti. Bu açıklamasından sonra babasıyla sorunlar yaşayan ve tramvatik bir ilişkisi olan Düşes'in babasına yazdığı mektup gündeme geldi. Meghan uzun süre gündemden düşmeyecek gibi duruyor.

Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen eski oyuncu Meghan Markle ve İngiltere kraliyetinin küçük oğlu Prens Harry, Londra’daki Drapers' Hall’dadüzenlenen Endeavour Fonu Ödülleri törenine katılmıştı. Törende eşinin iyi bir baba olacağını söyleyen kendi Meghan'ın babasıyla olan sorunları tekrar gündeme geldi.

Meghan Markle ve İngiltere kraliyetinin küçük oğlu Prens Harry.
Meghan Markle ve İngiltere kraliyetinin küçük oğlu Prens Harry.

'Hayatımı zorlaştırma'

Düşes'in arkadaşlarından gelen bilgiye göre

babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini söylemesi gazetecileri harekete geçirdi. Düğüne günler kala babası Thomas Markle’ın paparazzilere anlaşmalı pozlar vermesiyle sarsılan Meghan’ın babasına yazdığı mektup İngiliz basınının eline geçti.

Düşes 7 aylık hamile ve ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.
Düşes 7 aylık hamile ve ilk çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor.

'Kalbimi milyonlara parçaya ayırdın'

Meghan'ın babasına yazdığı mektupta şu detaylar ortaya çıktı:

  • Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >