Meghan Markle gelen dizi teklifini reddetti

​İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle.
​İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle.

İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle Prens Harry ile evlenmeden önce Suits dizisinde oynuyordu. Tam 7 sezon oynadığı bu dizi sayesinde Prens Harry ile tanıştı ve Kraliyet gelini oldu. Gelen bilgilere göre, Meghan'a canlandırdığı Rachel Zane karakteri için yeniden teklif götürüldü. Ancak ne Düşeş ne de Kraliçe teklife sıcak bakmadı.

İngiltere Prensi Harry ile evlenen ve Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle şu sıralar hamile. İlk çocuğunu kucağına almak için gün sayan ve her yaptığı hareket ile eleştirilen Markle gündemden düşmeyecek gibi duruyor. En son çıktığı Fas seyahatinde eline kına yakmasıyla gündeme gelen eski yıldıza 7 sezon boyunca oynadığı Suits dizisinden teklif geldiği konuşuluyor.

Meghan'ın eline kına yaktırdığı Fas ziyaretinden bir kare.
Meghan'ın eline kına yaktırdığı Fas ziyaretinden bir kare.

Kabul etmedi

Kendisini şöhrete kavuşturan, aynı zamanda Prens Harry'nin de dikkatini çekmesini sağlayan Suits dizisinin yapımcılarından, Düşes Meghan Markle'a dudak uçuklatan bir teklif geldi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; dizinin yapımcıları, Suits dizisinde iki dakikadan az bir süre rol alması karşılığında Markle'a, 6 milyon dolar ücret teklif etti.

Yapımcılar, Markle'ın, dizide canlandırdığı Rachel Zane karakterine çok kısa bir süre için yeniden hayat vermesini istedi. Yapımcılar, eğer isterse kendisine önerilen paranın bir yardım kuruluşuna bağışlanabileceğini de söyledi. Ancak ne İngiliz kraliyet ailesi ne de Meghan Markle bu teklife sıcak baktı.

Suits dizisinin konusu

Bir hukuk draması türünden beklenmeyecek bir tempoyla ilerleyen bir USA Network dizisi. Hukuk fakültesinden atılan, çok zeki ve olağanüstü bir fotografik hafızaya sahip olan Mike Ross'un yolu, Harvard mezunu Harvey Specter ile kesişir. Specter NewYork'un bir numaralı avukatlarından biridir ve Mike'ın yeteneklerinden oldukça etkilenmiştir. Böylece ikili bir araya gelerek, Mike'ın da Harvard mezunu olduğu yalanını söyleyerek beraber çalışmaya başlarlar.

Suits dizisinden Meghan Markle.
Suits dizisinden Meghan Markle.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >