Meghan Markle terfi aldı

Meghan Markle hamileliğinin son aylarında ve bebeğin kız olacağı konuşuluyor.
Meghan Markle hamileliğinin son aylarında ve bebeğin kız olacağı konuşuluyor.

İngiltere Kraliyet gelini Sussex Düşesi Meghan Markle bu sefer saray içinde aldığı terfi ile konuşuluyor. Kraliçe tarafından Commonwealth Trust isimli yardım kuruluşunun başkan yardımcılığına atanan Meghan sarayda sorunlar çözüldüğüne dair sinyali verdi.

Prens Harry'in eşi eski oyuncu Meghan Markle evlendiği günden beri konuşulmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sarayda sürekli soru çıkardığı ve Kate Middleton'la anlaşamadığı iddia edilen Düşes Kraliçe'nin verdiği yeni görevle anılmaya başladı.

Terfi oldu

Kraliyet Ailesi'ne bağlı Commonwealth Trust isimli kurumun başlıca görevi, yardım kampanyaları ve toplumsal duyarlılık gerektiren konularla ilgili çalışmalar. Başından beri bu alan için hamlelerde bulunan Meghan Markle, 'terfi' aldı.

Markle, Commonwealth Trust'ın başkan yardımcılığı görevini deyim yerindeyse 'bileğinin hakkıyla' aldı. Uzunca süredir bunu bekliyordu ve başardı. Ailede konumunun sabit olduğu izlenimini verdi.

Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, ilk çocuğuna hamile.

Krize neden olmuştu

Meghan Markle babasıyla ilgili sorunlarla ve ona yazdığı mektupla gündeme gelmişti. Düşesin ailesinin basınla iç içe olması Kraliyet ailesini gerdi.Yaşanan durumundan rahatsız olan Kraliçe Elizabeth'in Prens Harry ve Meghan Markle'a "Tüm bunlar bir kabus haline geldi. Bir an önce bu durumu çözmeye çalışın"dediği belirtildi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >