Ünlü aktör George Clooney'den İngiltere gelini Meghan'a destek geldi

 George Clooney.
George Clooney.

Gündemden düşmeyen ve her gün başka bir haberle anılan İngiltere Kraliyet ailesinin küçük gelini Sussex Düşesi Meghan Markle Prens Haryy'le evlendikleri günden bu yana eleştirilerin hedefi olmaya devam ediyor. Birkaç gündür babasıyla olan sorunlarıyla ilgili gündeme gelen Markle'ye George Clooney'den destek geldi. Ünlü aktör, ''Diana gibi takip edip, ona da çamur atıyorlar'' dedi.

Eski Hollywood yıldızı, kraliyetin yeni gelini oyuncu Meghan Markle babasına yazdığı mektupla ilgili konuşulmaya devam ediyor. Babasıyla tramvatik bir ilişkisi olan Düşes ona mektup yazarak, “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.” demişti. Sürekli eleştirilen ve gündemden düşmeyen geline ünlü aktör, George Clooney’den destek geldi.

Meghan Markle, 7 aylık ilk çocuğuna hamile.
Meghan Markle, 7 aylık ilk çocuğuna hamile.

'Diana'ya yaptıklarını yapıyorlar'

  • Medya tarafından sürekli eleştirilen Meghan'ı savunan George Clooney katıldığı bir panelde Prens Harry ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan arkadaşı Markle’ın trajik bir şekilde hayatını kaybeden Prenses Diana ile kıyaslanması hakkında konuştu. Clooney, “Tıpkı Diana gibi Meghan Markle’ı her yerde takip ediyorlar. İzleniyor ve kötüleniyor” ifadesini kullandı.


George Clooney, arkadaşını savundu ve Meghan'ın rahat bırakılmasını istedi.

'Tarih kendini tekrarlıyor'

Clooney, ''O yedi aylık hamile bir kadın. Tıpkı Diana’ya yaptıkları gibi onu da takip ediyorlar, çamur atıyorlar ve aynı yolla izliyorlar. Tarih kendini tekrarlıyor. Bunun nasıl bittiğini gördük. Bunun ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatamam” diyen Clooney, “Bir kızın babasına, babaya yazdığı mektubu yayımlıyorlar. Bunun haksızlık ve sorumsuzluk olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >